- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolom89
senior tag
Hali
Bőviteni fogom a ram-ot a gépben. Ezer éves Kingstone fury 2x8 2133 ramok vannak benne, xmp profilt bekapcsolva 2400mhz mennek gond nélkül 16os időzitéssel.Na most amit nem tudok hogy érné meg a bővités pontosan, ha veszek fury 2666mhz ramokat 2x8gb kittet és visszábbveszem a régi ramok sebességére akkor a dual chanel megmarad?
Vagy ne is szórakozzak és egyből vegyek 2x16gb új ramokat és kész?
Na ennél a verzionál még van egy olyan amit nem tudok.. a gépem B365 alaplap és i7 9700 procival max 2666mhz ramokat kezel max és itt jön az hogy olyan létezik ha pl 3000mhz cl16os ramokat veszek azokat visszább venni 2666-ra igy a cl16is lejebb ugorna gondolom, de hogy ennek van valami gyakorlati haszna? Csak mert ugyan egy árban van kb a 2666mhz cl16 és a 3000mhz cl6 fury ram-ok is. -
Zolom89
senior tag
Játékok miatt, leginkább mostanában Warzone van bármi értelme 16gb ram fölé menni?
ha megvan nyitva a Chrome 14gb használt van maximum, de azt nem tudom h csak azért használ ennyit mert ennyi van és nem akarja tele túrni teljesen vagy ennel nem is kellene neki több.. -
Zolom89
senior tag
Hali, egy kis segítség kellene ram fejlesztésben.
most egy hyperx fury 2x8gb 2111mhz cl14 időzítéssel megy. Jó régiek már, a gépet fejlesztettem ezek még a régi ram-ok.
Új gep i5 9400f, alaplap meg egy gigabyt b365 aurola elit.
ugye a lap meg a proci 2666hz ramokat támogat max, és itt jön a kérdés hogy érdemi előrelépés lenne egy 2666hz ram cl13-as időzítéssel játékokba? Számokban ez mit jelent?Konkrétan egy hyperx Predatort néztem ki de ez már részletkérdés.
És ahogy olvasgattam a fórumot láttam olyan infót hogy vehetnek 3600mhz ramot amit vissza lehet húzni 2666ra de jobb lesz az időzítés? Alaplapom támogatna ilyet stabilan vagy nem éri meg kiserletezgetni sem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Crucial Ballistix RGB 4x8GB 3600Mhz CL16 Piros
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5200MHz. 57900ft
- G.SKILL 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36 Trident Z5 INTEL XMP
- Garanciális! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz Memória
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest