- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- bambano: Bambanő háza tája
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
Üdv mindenkinek.Na én ezt a ramot ajánlom mindenkinek.Nagyon jó kit és alig kér feszt
G.Skill F2-8800CL5D-4GBPI-Spec.: 2x2GB 1100MHz CL5-5-5-15 1.8v 1.9v
blend ahol látszik a jó visszaosztás is ami 5:8 és 1066mhz-n 1.79v-on lazán megy.perfor level 8-on bár ezt elfelejtettem kirakni mert nem ramtesztnek csináltam,de mch is minimumon van ugyhogy nagyon jó ramok.Húzni is igen jól lehet és jól reagál a feszemelésre.Ősinél 18-19k közt van.Szóval én mostanába sok ramot kipróbáltam és eddig ez a legjobb,és csak ezt szerettem volna megosztani veletek.Üdv. -
bzs73
őstag
üdv.tudja valaki hogy asus lapoknál ramfeszt hogy lehet nézni winbe?Ugye gigalapoknál everest kiírja a dimmvolt-ot de asusnal milyen progival lehet ezt nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- Trollok komolyan
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRON ALUL! Sok darab 4 GB-os és 8 GB-os DDR3 PC3L (Samsung, Micron, Kingston, SK hynix) laptop RAM!
- 2x8 GB / 1600 MHz DDR3 RAM Párok: Kingston HyperX - Corsair Vengeance - Hikisemi
- Kingston Fury 2x16GB DDR5-6000 KIT (KF560C36BBEAK2-32)
- több db DDR4 laptop ramok 2x4Gb (3e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged