- Hogyan válassz biztonságos és megbízható szoftverlicencet?
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
hossszú #24930 üzenetére
Halál pontosan két ugyanolyan kingmaxról van szó, csak az egyik gigás a másik meg kétszer ekkora modul.
Fel nem tudom fogni, hogy mi okozhat ekkora különbséget
Nem vagyok amúgy 3dmark buzi, sőt egyáltalán nem érdekelnek az ottani eredmények, ezt is véletlen vettem észre, de több, mint furcsa, hogy tök ugyanaz maradt változatlanul minden, csak több ram(mondom, ha együtt van a kettő, akkor is 3gigával is a kevesebb pont) és több, mint 1000 ponttal kevesebbet hoz.
Mondjuk ha kisebbre váltottam volna, akkor sem tudnám, elképzelni, hogy ilyen "nagy" pont különbséget hozzon ki.
-
Zénó1000
csendes tag
válasz
hossszú #24914 üzenetére
Köszi az infót, akkor megkísérlem.
Bár közben a támogatott típusok között találtam Geil Black Dragon kit-et 4 x 2 GB, de ez csak 800 MHz-es. Sokat számít mondjuk játékoknál, hogy 800 vagy 1066 MHz-en megy a memória? Ezekről a Geil-ekről minha azt olvastam volna, hogy jól bírják a tuningot, akkor lehet, hogy akár fel lehetne húzni 1000-1100 MHz-re.
-
-
-
sosperecek18
őstag
-
sosperecek18
őstag
válasz
hossszú #14163 üzenetére
Ha arra vagy kíváncsi, hogy a ramok alapon is már "hibáznak" akkor alapon futtatod, ha azt hogy tuning esetén meddig bírják akkor a mostaninál alacsonyabbra veszed az fsb értékét és megnézed hgy ílyen órajelen is fenn áll a "hiba" ha nem akkor a ramjaid nem bírják a tempót!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest