Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #26464 üzenetére
HD filmezéssel foglalkozok, szerintem a ram tök mindegy. Nyers HDV anyagok is max 25 megabittel mennek, ezt már minden vinyó, hálózati eszköz, ram, és videókártya tudja. Blu ray asszem kicsit magasabb, de ez sem jelenthet gondot. Gigabit lanon.
A lényeg hogy legyen minimum egy HD-s videókártyád. De ami konfigod van a profilban, azzal 20 filmet tudnál egyszerre nézni
Ellenben ha valami más konfigról vetítenél... mondjuk olcsó HTPC-ről. Szerintem 1-2 GB-al bőven beéri - sebessége egyáltalán nem számít. (win 7 alá azért illik 2 GB már, valami olcsó is jó, ha nem használod másra) Annyi fix, hogy az ősrégi Celeron 2800-as gépemen HD filmeket néztem és vágtam is (kicsit renderelés lassú volt
) , 1 GB DDR1 ramon - HD-s VGA nélkül. 720p-s divx-et simán vitte, nyers HDV-t is játszotta. Egyedül az 1080p-s -mkv konténeres akadt rajta.
Tehát összegezve, RAM szerintem lényegtelen. Ami kell egy közepes erősségű proci, és HD támogatású VGA, na meg stabil LAN kapcsolat.
(#26465) GhostWalker: Lap igazából mindegy szinte, mert AMD procikhoz szoktak ajánlani ramot (IMC a prociban, ezért) Kingmax, Corsair Dominator, esetleg G.Skill. Főleg legyen QVL-es ram, tehát memory supportos.
Ja és Geil-t került el messziről! -
válasz
TESCO-Zsömle #19752 üzenetére
Azigen. Mennyit megy ez húzva?
-
Rover623
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #6548 üzenetére
Szia!
Csak azt szeretném kérni, ne szemeteljünk bele egy szakmai topicba...
Van ennek helye...vagy adj fel aprót.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- DDR4 Memóriák Patriot Viper, G.Skill Trident Z
- G.Skill TridentZ DDR4 16GB (2X8GB kit) F4-3200C16D memória párban eladó
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- Apple Watch Series 6 44mm GPS Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Corsair HS35 ( v1, nagyobb fülpárna méret) Stereo Gaming fejhallgató
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest