- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaDy0219
tag
A RAM-okra 2,1 V van ráírva (alapfeszültség), sőt a termékjellemzőknél is.Összeraktam a gépet, felraktam az op.rendszert.Megnéztem a BIOS-ban, hogy a RAM feszültség milyen értékekre van állítva.2,1V-ot mutatott, amennyi elvileg kell a RAM-jaimnak.Ehhez én nem nyúltam, mert, ha automatikusan beállította azt az értéket, akkor szerintem fölösleges belepiszkálnom, nem?
-
DaDy0219
tag
Nekem a RAM-om alapból 2,1V-ot igényel.Az alaplapom automatikusan beállította a V értékeket 2,1V-ra.Ehhez én nem is akarok nyúlni, így megy jelenleg 1066MHz, dual chanelben.Magyarul, ha a V értéket állítanám nagyobbra( jelentősen nagyobbra), akkor táncoltatnám pengeélen a RAM-jaimat?Másrészt, ahogy az alaplap beállította magának automatikusan az adott értékre, ami a RAM-okra van ráírva, azt ne is piszkáljam?Nem akarok tuningolni, csak a stabilitás miatt vettem meg őket.
-
twine
veterán
-
DaDy0219
tag
Vagyis az 1200-as OCZ-t érdemesebb lenne megvennie?
Én is gondolkoztam azon, hogy leváltom a RAM-jaimat (OCZ PC2-8000 ReaperX HPC 4GB Edition 1000MHz) olyan RAM-okra, amik az alaplapon 1-2, 3-4 kiosztásban férnek el egymás mellett a hütése miatt, de sikerült egy olyan lapot vennem, aminek 1-3, 2-4 az elrendezése, így végre dualba tudtam rakni őket.Seikai:
Szerintem mindketten maradjunk a saját RAM-jainknál. -
Seikai
aktív tag
Nahh köszi a választ úgy néz ki dominatornál maradok akkor
Az egyedüli gond az, hogy a hűtőm miatt (dagadt thermalright) nem igen igen fért el eddig a dominátor 3 ventise az meg gondolom kell ha feszt is emelekMost beraktam egy régi cpu hűtőt és megróbáltam húzni a ramokat eddig kevés sikerrel mivel az fsb 425 és felljebb nem megy szal lőttek a x2.5-nek
a x3 már túl magas és nemtom mennyi + V-t adhatok ezeknek a fésűknek
-
Geri Bátyó
addikt
Most újat mondtatok (zájec, neked is szól). Eddig azt hittem, hogy a flex memory a különböző méretű memók dual chanel módba műkösését biztosítja (többé-kevésbé), illetve, hogy azért dual chanel, mert 2 csatornán keresztül éri el a (álltalában 4 db) memória slotokat, 1-3 és 2-4 elosztásban, valamint páros számú modul szükséges hozzá.
Kiveszek egyet(4 modulom van) megnézem mit csinál, aztán visszajövök.
-
Zoly4
csendes tag
Thx a választ "twine".
Egyébként 32bit-es op-ot használok.
Akkor sztem a 2GB-s hűtőbordás versiont veszem meg jah meg majd 1db 1GB-set.
Ha azt mondod h nem fogja látni a 32bit-es rendszer a 4GB-t.Max game-lnék rajta a videovágás nem az én asztalom.
Akkor szted elég lesz 3GB ram?
-
Zájec
veterán
hát igen,, az enyémek is jól mennek
úgy ahogy mondod 1180 mhz-t prime stabilan..
ha igy állunk akkor el se adom öket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- Eladó 2 pár KINGSTON FURY 64GB Beast RGB DDR4 3600MHz CL18 Memória KIT
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest