- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
malwy
senior tag
Hát én elég szerencsés vok (kipp-kopp)
Egy 9800SE-t használtam 1,5 évig leszakadt ventivel himbálózvaAztán már nagyon furcsa volt a nagyobb hullámok a gépház falán és visszavittem szervízbe a gépet
Ott adtak a kari helyett egy x700se-t Xd
Jobbnál jobb dolgokBár egy saját konfigra a garit sehogy nem tudtam elintézni, mert mindig találtak kifogást:S
Ez az egy jó a a komplett márkás konfigokban -
Massacre14
csendes tag
-184pin, Non-ECC, Un-buffered, high performance DDR memory modules.
-GeIL 5ns 32x8 Density DDR Chip.
-6 Layers Ultra Low Noises Shielded PCB.
-Optimized SPD for Dual Channel DDR motherboards.
-Blue Aluminum Heat Spreader.
-2.55V-2.65V
-Retail Package
-Lifetime WarrantyEzt találtam még a hivatalos weblapon. Írja, hogy a memfesz 2.55V-2.65V
-
TazLeacher
nagyúr
Nem tudom...nem haszbáltam úgy...így sincs vele baj, szerintem vagy az NB-nek, vagy az MCH-nak kellhet egy kis plusz fesz. Mert, ha fagy, akkor nem hibázik, csak nem teljes. Small FTT fagyást megoldotta egy kis +NBfesz. Csak ezért kérdeztem, mert így a memóhiba kizárható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- OLED monitor topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRON ALUL! Sok darab 4 GB-os és 8 GB-os DDR3 PC3L (Samsung, Micron, Kingston, SK hynix) laptop RAM!
- (új, bontatlan) Kingston 8GB 16GB DDR4 3200Mhz CL22
- Corsair Vengence 32Gb Ram eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB LETT!Kingston FURY Renegade Pro 128GB (4x32GB) DDR5 4800MHz KF548R36RBK4-128 vadi új memória
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest