Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- [K2]: AnyDesk átverés
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
Hát akkor lehet ezt benéztem. Ami nekem van az nem PV48G300C6K, hanem PVB48G300C6K elvileg. Ezek szerint akkor hiába írja, hogy AMD Ryzen Certified, és előfordulhat, hogy egy lapban nem tudja azokat amiket más lapban igen?! Azt hittem, hogy ha egy ram nem kompatibilis akkor el se indul a gép, és ha elindult akkor már nyert ügyem van.. De ezek szerint nem.

-
Zorel
senior tag
Minimum FPS terén és CPU igényes játékokban azért Intel-nél is számít.
Pont tegnap néztem RDR2-ben, természetesen minden ugyanaz, csak a ram freki és az időzítés változik. 3 mérés átlagaival (FPS) számolva.3400MHz CL16
Min: 27.8
Max: 94.5
AVG: 60.54000MHz CL18
Min: 37.4
Max: 96.4
AVG: 61
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 65W töltő eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

fudi2002