Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Az IMC ugyanaz a kettőnél, csak az L3 cache méretében térnek el. Én azért nem vennék mérget arra, hogy mind Propus, simán lehet egy-kettőben letiltott hibás L3 cache...
Már ezerszer a topikban kitárgyaltuk, hogy csak benchmarkokban mutatkozik eltérés a RAM sebességét tekintve, otthonra mindegy, mennyi az órajel. 1333 és 1866 közt nem érezni különbséget még játékok alatt sem.
A Kingmax szerintem nagyon is jó minőségű.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
Tök mindegy mi van a támogatottsági listában, mert nem az alaplapon és a RAM-on múlik a dolog, hanem a CPU-n, az tartalmazza ugyanis az IMC-t. Az AMD a Deneb esetén pedig maximálisan 1333MHz-es RAM órajelet garantál. Ha azon stabil, egy szavad sem lehet.
A fentiekből kiindulva szerintem ne cseréld le.Mellesleg ez nem chat, egy napon belül megválaszoltam a hozzászólásod, akkor is ha nem linkelgeted, hogy erre valaki...
HGyu
-
syl5
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Steam topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 RAM Modulok ( G.Skill TridentZ / Kingston Fury )
- MEGÉRKEZTEK! - 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- 2db Kingston FURY 64GB KIT DDR5 - 5200 MHz Beast
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest