Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ősember
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
szerencséd, hogy nem láttam meg idejében a hsz-t
de azért válaszolnék rá pár tesztttel, ahol a max orajele azoknak az ocz-knek: 975, 960, 944 volt cl5-ben.
a cruciallal nem egy kategoria. csak nézd meg a valos eladott ramokat mit mentek és ne egy ilyen teszten méregessünk már könyörgöm
ezért van az, hogy én nem linkeltem eddig olyan tesztet, ahol valamilyen kimagaslo eredmény volt, mert általában csak néphülyitésnek jo.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, felbontott G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL26 Trident Z5 Neo RGB EXPO - 10 év gari! -
- 32gb ddr4 ramok
- Új, felbontott Crucial Pro OC Gaming 16GB (1 modul) DDR5 6400MHz CL32 Black XMP/EXPO - 10 év gari!
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év bolti garival! -
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast 32GB DDR5 5600MHz CL 40- 2 év garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
de azért válaszolnék rá pár tesztttel, ahol a max orajele azoknak az ocz-knek:
ezért van az, hogy én nem linkeltem eddig olyan tesztet, ahol valamilyen kimagaslo eredmény volt, mert általában csak néphülyitésnek jo.

fudi2002