- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fudi2002
Topikgazda
válasz
CJ4567 #63479 üzenetére
Kevesen tesztelnek tm5 anta777+furmark kombóval. Én teszteltem az elején a ddr5el. Aztán az adott trefi/trfc mellett már ismerem a hőfok korlátot, így már nem kell erre figyelni külön. Amúgy ram ocnál sztem nem kérdés hogy hűteni kell, az ember odapakol elé egy pressure optimized ventit. Pl arctic p14 ócó és überel minden gyagyiramhűtőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gskill Aegis 32GB DDR4 3200Mhz Ram kit!!! ELKELT!!!
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- Corsair Dominator Platinum 32GB DDR5 6000mt/s (2x16GB)
- Eladó 2db Kingston 4GB DDR4 2400MHz laptop memória
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest