- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabeska
addikt
válasz
Fitzgerald #61460 üzenetére
Gyanús, hogy van minőségbeli szórás is, bár nálam szerintem csak az egyik modul volt defektes, mert a mostani gombelemes szórakozás helyett az előző szettel elég volt kivennem a jobb oldali ramot, úgy eljutottam a biosig.
Ami nekem segített bebootolni GDM off 1T-ben:
ClkDrvSrt: 40
ProcOdt: 60
RttNom: Disabled
RttWr: RZQ/3
RttPark: RZQ/1
És persze fesz emelések.Azóta már "messzire" eljutottam, sokat olvasgattam és kutakodtam neten, a feszültségek is alacsonyak, innen már nem piszkálok semmit, csak a ram feszt ami még 1.4v. Lehetne szórakozni az elsődleges időzítésekkel, de most pihentetem, mert már csukott szemmel is újra be tudom állítani a bios minden menüpontját
Ami tuti kinyírta a gépet nálam:
tWTRL 12 alatt
tRC 58 alatt
ClkDrvStr 40 alatt (bootol, de anta hibázik)
VDDG feszek 0.95 (bootol, de anta hibázik)
3600Mhz-nél magasabb órajel nem megy hiba nélkül sehogy sem (alap időzítések, magas feszek stb), de nem is erőltettem sokáig a próbálkozástspleenszuru #61461:
Igen, az a konfig az. Én futtatnám 4-5 órán át a P95-öt, van akinél 4 óra után hibázott. Plusz az OCCT CPU tesztjét ajánlják még extrém beállítással általános géptesztelésre (ram, cpu negatív offset stb), az ingyenes verzió 1 órás limitje is elég lehet, valamint a memória tesztje (SSE és AVX2 30-30 percen át)Amúgy informálódni kell (dram calculator után is):
MemTestHelper
Reddit
1usmus (több oldalas, ez a tippes-trükkös oldal)
Google
Új hozzászólás Aktív témák
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Gitáros topic
- Hegesztés topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest