- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- N€T0X|N: SSD cserék
- Klaus Duran: 2025 dude
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
zolee1984 #61457 üzenetére
Köszi a segítséget!
Futtattam tesztet, először nem rendszergazda módban indítottam, ez lett: [kép] Nem volt hiba. Olvasgattam itt a tesztről, azt írtátok, hogy 1óra ajánlott, szóval hagytam addig.
Aztán futtattam még egyet, itt csináltam egy komplexebb képet, légyszi nézzétek meg, hogy láttok e valami furcsaságot. Mert a teszt nem dobott hibát itt sem közel 1 óra alatt: [kép]Szóval nekem jónak tűnik. De hátha nektek valami feltűnik. Vagy megerősítetek, hogy így oké lesz.
Én azt hittem, hogy két eltérő modult, nem is érdemes megpróbálni, ezért ez most meglepett. De vagy 4-5éve nem PC-ztem, szóval lemaradtam rendesen a témákban.
Fiam miatt kellett ram, mert játszik a beamNG.drive-val, és az szétf*sta magát elég hamar a 8Gb-tal. De most érezhetően jobb a helyzet. Néztem Afterburner-rel, és szépen használ is 13+GB ram-ot a játék, és nem is akad meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Apple Watch
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- KINGSTON Client Premier Memória DDR5 16GB 5600MT/s KCP556US8-16
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, bontatlan - Eladó!
- OLCSÓBB LETT!Kingston FURY Renegade Pro 128GB (4x32GB) DDR5 4800MHz KF548R36RBK4-128 vadi új memória
- SkHynix 16GB (2x8GB) DDR5 5600MHz SODIMM, Laptop RAM
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest