Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Nóta állj!
- potyautas: Gépjármű ügyek
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WinnerB0Y
senior tag
válasz
trancemusic #45174 üzenetére
Ahha.
Szóval.
Haveromnak. Highon. R7 el, miért is megy teljesen jól? Ugyan azzal a rendszerrel, 4gb rammal DE warez verzióval?
Lowon 3fps egy közel 200 ezer forintos konfiggal. Nagyon jó vicc. Meg az is, hogy nem üti meg a minimumot. 2500K az messze nem 4440.
A videókártyáról meg annyit, hogy direkt megnéztem youtubeon, hogy megy e vele. Ugyanis a srác i7 2700K, 8gb ram mellett ultrán minden lagg nélkül futtatta. Nekem ne mondd azt, hogy az R9 270x nem elég a maximumon futáshoz. Ha neki megy akkor nekem ne 3 fps em legyen. Jobbik esetben lowon.A másik, hogy most kapom a hírt havertól. hogy neki viselhetően megy a játék lowon (20 FPS körül), egy 6 magos 3,3 ghz, 2 és fél éves AMD processzorral (nem tudja a típusát és én sem) és egy GTX460 al. Akkor az én kurva anyámat, hogy az én konfigom nem elég hozzá, de az övé igen, amit két és fél éve vett meg 200 ezerért. Én meg most vettem 160e ért. Annyi különbséggel, hogy neki megvan a 8gb ram. Nem kell védeni az Ubisoftot. Ezek után ne magyarázd meg nekem, hogy nem elég a gépem hozzá.
...és igen, rohadtul feidegesített.
Új hozzászólás Aktív témák
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- DDR5 és DDR4 RAM Modulok ( G.Skill TridentZ / Kingston Fury )
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Dell UltraSharp 27" QHD 2.5K 100% AdobeRGB 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest