Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- potyautas: Stand up és én
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mekibácsi
tag
Először percenként dobálta a Windows a hibaüzeneteket, majd összeomlott de olyan szinten, hogy fél óráig ellenőrizte a rendszert meg javította újraindításkor. Chrome könyvjelzőim meg szőrén szálán eltűntek.
Mit tegyek most (azon kívül hogy az egész fost kivágom az ablakon, mert lassan ez lesz)?
Beszarás, hogy az ember ilyenekre pénzt ad ki, hogy végre normálisan menjenek a dolgok, ahelyett meg csak megkeserítik az életét. -
Mekibácsi
tag
A M.I.T menüben a következőket találtam:
MCH 1.100V
MCH Reference 0,760 VDRAM Voltage 1.800 V
Én az MCH-t növeltem 1,2V-ra, úgy ismét lefagyott.
Most felvittem 1,3V-ra, írok hogy mi történt.(#33429) 04ahgy
Eddig nem tudtam elindítani egyik verzióját sem ennek a MEMTEST-nek, amit az oldalról szedtem le. Esetleg egy direkt linket tudsz adni egy jó verzió letöltéséhez?
-
04ahgy
nagyúr
Főleg a négy kétoldalas, DDR2-nél az alaplap általi legnagyobb támogatott kapacitású chipek esetén...

(#33427) Mekibácsi: http://memtest.org/, majd futtasd hibaellenőrzési céllal, ha a javasolt beállításokat elvégezted.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, felbontott ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black XMP/EXPO - 10 év
- Fejlesztés hiányában megmaradt 8GB SK Hynix 2400MHz DDR4 SO-DIMM
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast 32GB DDR5 5600MHz CL 40- 2 év garancia
- Corsair 2x16Gb 6400 cl32 hynix a-die eladó ( cl34 7800!!!)
- ADATA AX5U6000C3016G-DTLABRWH 32GB KIT 6000MHz
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB + billentyűzet/egér garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

fudi2002