Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mekibácsi
tag
Először percenként dobálta a Windows a hibaüzeneteket, majd összeomlott de olyan szinten, hogy fél óráig ellenőrizte a rendszert meg javította újraindításkor. Chrome könyvjelzőim meg szőrén szálán eltűntek.
Mit tegyek most (azon kívül hogy az egész fost kivágom az ablakon, mert lassan ez lesz)?
Beszarás, hogy az ember ilyenekre pénzt ad ki, hogy végre normálisan menjenek a dolgok, ahelyett meg csak megkeserítik az életét. -
Mekibácsi
tag
A M.I.T menüben a következőket találtam:
MCH 1.100V
MCH Reference 0,760 VDRAM Voltage 1.800 V
Én az MCH-t növeltem 1,2V-ra, úgy ismét lefagyott.
Most felvittem 1,3V-ra, írok hogy mi történt.(#33429) 04ahgy
Eddig nem tudtam elindítani egyik verzióját sem ennek a MEMTEST-nek, amit az oldalról szedtem le. Esetleg egy direkt linket tudsz adni egy jó verzió letöltéséhez?
-
Mekibácsi
tag
SOS!
Nemrég vettem egy GEIL EVO ONE 4*2 gb DDR2 kit-et a gépembe.
A korábbi 3 gb kingmax nem elegendő azokhoz a szofterekhez, amikkel nap mint nap foglalkozom (After Effects, Premiere stb).
Viszont problémák adódtak vele, és azóta sem szűnnek.
Néhány perc használat után egyszerűen összeomlik a rendszer, kiírja ezt:Majd újraindul a gép, és kezdődik elölről.
Már lassan az őrületbe kerget...

Most kivettem a felét, szóval 2*2 GB van bent, és így gond nélkül megy.De nem azért fizettem 25k-t érte a rohadt életbe, hogy most ne tudjam kihasználni és szívjak vele. a 8 gb-nyi memóriára mindenképp szükségem van, szóval ez a mostani nem állapot.
KÉRLEK SEGÍTSETEK!
-
Mekibácsi
tag
Sziasztok!
Tegnap vettem a gépembe egy Geil EVO 4*2gb 800mhz DDR2 kit-et.
Miután beleraktam, nem volt vele semmi gond, ment rendesen a gépem órákon keresztül.Ma viszont mikor bekapcsolom a gépet, átlagosan 5-10 perc múlva leáll.

Mi lehet a gond? Pls segítsetek!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Okos Otthon / Smart Home
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Robotporszívók
- EAFC 26
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Metal topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- További aktív témák...
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- Trident Z5 RGB DDR5-7200 CL34-45-45-115 1.40V 32GB (2x16GB)
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KIT KF552C40BBK2-32
- G.SKILL Trident Z Royal 32GB (2x16GB) DDR4 4600MHz CL19 - Élettartam garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB + 32SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Köszi 
fudi2002