Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vittuka
aktív tag
válasz
szonti #31106 üzenetére
Nehéz elhasználni a ramokat, nekem van edo ramom itthon ami a mai napig hibátlan, igaz nem voltak agyonhajtva és használva sincsenek egy ideje. Egy standard idôzítésü 400-as ram (3-3-3-8), alapfeszültségen nagyon sokáig elmegy. Nem kell félni a használt ramoktól, viszont ezt a kingston meg kingmax dolgot a mai napig nem értem teljesen. Az, hogy vannak sorozataik amik válogatottak és erôsek az rendben van, de egy átlagos ram szerintem semmiben nem különbözik a többi gyártóétól. A kingston összevissza rendelgette a memóriachipeket ahol éppen olcsó volt, saját kingston feliratú chipeket a ramok kis százalékánál használt, ezeken láttam a legtöbb fajta gyártó memóriachipjét.. A kingmax sem emelkedett ki a tömegbôl, ráadásul a ddr2 ramok árának lehúzásánál döntô szerepe volt. Az, hogy piros nyákot használt még nem tette különlegessé, most meg keresi ezeket mindenki. Na mind1, csak egy észrevétel volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Projektor topic
- Xbox Series X|S
- Csúcshálózat: ROG STRIX GS-BE18000 router tesztje
- Gyúrósok ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Apple iPhone 17 - alap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- DDR5 RAM Modulok ( G.Skill TridentZ / Kingston Fury )
- Crucial Ballistix 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- MEGÉRKEZTEK! - 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest