Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
UdVi86
aktív tag
válasz
Picturemaker
üzenetére
Értem. Gondolom nem nagy különbség van ezek között, ha nincs tuningolva. A Geilt is nézegettem korábban, de valahogy nem javasolta senki.
A legfontosabb persze az hogy menjen a lapban és sajnos mem. tesztben csak egy darab Kingston szerepel az 1600ban. 1333ban perzse van geil value és g.skill (nem ripjaws) is.
De egy ismerősnek ugyanebben a lapban megy egy 1600-as CSX ram. -
zenitke
csendes tag
válasz
Picturemaker
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm Picturemaker! Hálás köszönet! Azért voltam idegbeteg mert ezt tudok szerezni bár ezt is két hét mire megjön 30e alatt. Ha nem lenne jó hozzá asszem idegbajt kapnék. De megnyugtattál. Az anandtech en néztem már korábban is, de nem találtam semmit. Most meg csak beütöttem a google ba hogy MSI P55 GD-65 bios, és kidobta...
Új hozzászólás Aktív témák
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul)! Garancia/számla (a Te nevedre kiállítva)! Beszámítás!
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- Corsair Vengeance 64GB (2x32GB) DDR5 6000MT/s CL40 XMP black kit - ÚJ, bontatlan, garis - ELKELT!
- G.SKILL Trident Z5 Royal NEO RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28
- Kingston HyperX Predator RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz HX432C16PB3AK2/32
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001, 100% Akkumulátor
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Samsung Galaxy S25 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 12.03
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
fudi2002