- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz
Chosen #23147 üzenetére
no én boltos voltam tavaly novemberig, eladtam pár száz gigát ezekből és mindegyik ment 1066-on 1.9V-on (így lőttem be a gépeket ha eladásra kerültek), persze időhiányban nem lettek kitesztelve feljebb, de az eddigi rekord 800@1180 2.0V-on kingmaxnál amit ki sikerült hoznom. Mondjuk persze abszolút nem mindegy hol veszel kingmax ramot... nagyon nem mindegy. (amit én eladtam azokból 1db hibás sem volt és minden olcsó gépbe az ment) Persze hallottam rosszakról, szinte mind valamelyik netes csodaboltból származott. Én az összeset nagykerben vettem, nem teszteltem semmit rajta és mindegyik ment annyit ami rá volt írva.
-
fgordon
senior tag
válasz
Chosen #23147 üzenetére
Érted, most olyanokról beszélünk, hogy neked nem volt 1x szerencséd, nekem meg 30x szerencsém volt mindig a Kingmax-szal, és még úgy is mentek együtt jól, hogy 2x1 gb és 2x2 gb 1066-os, azonos időzítésen, stabilan, HÚZHATÓAN.
Ha veszel egy új Toyota Avensis-t, és valami baja van, akkor ez egy szar autó, mert kifogtad a 10 ezerből az 1 hibásat? Érted...
Én több ram márkát "bánthatnék", hogy én is kifogtam rossz szériákat, régebben tettem, de most kihagyom...
A fő ok, amiért bántani lehetne a márkákat, az ár/érték arány, meg az értékállóság...
Aki magától nem ébred rá, hogy mondjuk X Ft-ból tud venni 8 Gb ddr2 1066-os Kingmax-ot ( vagy más jó ár/érték arányú márkát, élettartam garanciával), vagy egy hajszállal jobb időzítésű (de nem feltétlen gyorsabb, ez a vicc!), de 2.0V helyett 2.3V-on menő, 4 Gb vagy esetleg csak 2 Gb-os szuperül kinéző, világító, sípoló, zenélő, táncoló ram-ot, más "híres" márkától, az vegye, legyen boldog...
Elvégre Citroen-t is kell valakinek vennie... így kerek a világ...
Nem akarom rontani az itt "dolgozó" embereket, akik komoly gerillamarketing melóval reklámozzák a szerintem nem jó ár/érték arányú memóriákat, esetleg feketén, szürkén árulnak alkatrészeket, stb... de ez is más téma...
Kérlek, hogy megerősítsétek, hogy igazam van, írjátok azt válaszként, hogy nem értetek egyet velem, kössetek belém, stb..., köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest