Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• diegho

nagyúr

válasz Chosen #23147 üzenetére

no én boltos voltam tavaly novemberig, eladtam pár száz gigát ezekből és mindegyik ment 1066-on 1.9V-on (így lőttem be a gépeket ha eladásra kerültek), persze időhiányban nem lettek kitesztelve feljebb, de az eddigi rekord 800@1180 2.0V-on kingmaxnál amit ki sikerült hoznom. Mondjuk persze abszolút nem mindegy hol veszel kingmax ramot... nagyon nem mindegy. (amit én eladtam azokból 1db hibás sem volt és minden olcsó gépbe az ment) Persze hallottam rosszakról, szinte mind valamelyik netes csodaboltból származott. Én az összeset nagykerben vettem, nem teszteltem semmit rajta és mindegyik ment annyit ami rá volt írva.

• fgordon

senior tag

válasz Chosen #23147 üzenetére

Érted, most olyanokról beszélünk, hogy neked nem volt 1x szerencséd, nekem meg 30x szerencsém volt mindig a Kingmax-szal, és még úgy is mentek együtt jól, hogy 2x1 gb és 2x2 gb 1066-os, azonos időzítésen, stabilan, HÚZHATÓAN.

Ha veszel egy új Toyota Avensis-t, és valami baja van, akkor ez egy szar autó, mert kifogtad a 10 ezerből az 1 hibásat? Érted... :K

Én több ram márkát "bánthatnék", hogy én is kifogtam rossz szériákat, régebben tettem, de most kihagyom...

A fő ok, amiért bántani lehetne a márkákat, az ár/érték arány, meg az értékállóság...

Aki magától nem ébred rá, hogy mondjuk X Ft-ból tud venni 8 Gb ddr2 1066-os Kingmax-ot ( vagy más jó ár/érték arányú márkát, élettartam garanciával), vagy egy hajszállal jobb időzítésű (de nem feltétlen gyorsabb, ez a vicc!), de 2.0V helyett 2.3V-on menő, 4 Gb vagy esetleg csak 2 Gb-os szuperül kinéző, világító, sípoló, zenélő, táncoló ram-ot, más "híres" márkától, az vegye, legyen boldog... :))

Elvégre Citroen-t is kell valakinek vennie... így kerek a világ... :K

Nem akarom rontani az itt "dolgozó" embereket, akik komoly gerillamarketing melóval reklámozzák a szerintem nem jó ár/érték arányú memóriákat, esetleg feketén, szürkén árulnak alkatrészeket, stb... de ez is más téma...

Kérlek, hogy megerősítsétek, hogy igazam van, írjátok azt válaszként, hogy nem értetek egyet velem, kössetek belém, stb..., köszönöm! ;]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés