- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullKoxa
őstag
válasz
puttputt #21226 üzenetére
most már 2v on járatom a ramjaimat,és most a ramot próbálom feljebb vinni eddig 950 Mhz en mentek 555 15-be most 1014Mhz 555 15.(a proci szorzóját lejjebb vittem 7,5-re és 507 es FSB-t adtam neki.) Köszi a hasznos infókat. A fesz meg majd próbálom lejjebb vinni ha lesz időm 2v ról 1,9 1,8 ra.
Kérdezném mi az a procidnál E0? Nekem nem tuningpéldány a procim mert 1,38v kell hogy a Vista bejöjjön és az már sok!!Most 1,33750 vagy 1,34375 v kap a CPU-m.
-
norbi19884
tag
válasz
puttputt #21226 üzenetére
Sziasztok!
Lenne egy pár ramos kérdésem mia különbség az Ecc és a sima ramok között meik a jobb?
Ja és van egy P5E lapon bootnál kiírja a Dual chanel mód után hogy non-ecc mod azzal tisztában vok, hogy nem ecc a ramom a kérdés az lenne hogy akkor ezek szeint kezeli azokat?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest