- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
válasz
Baga1983 #20883 üzenetére
Lassan klubot alapíthatunk
Figyu. Nem rossz ramok, már kitesztelgettem őket rendesen. A gyári beállításokon, ha nem csinálsz semmilyen CPU OC-t, vagy nagyon lanyhát, akkor, ahogy külföldi "barátaink" is írják, produkálja szépen azt az 1066-ot, vagy talán hangyányit felette is.
Kérdés, hogy kinek mi kell. Memória magas mhz-en, előírt időzítésekkel, vagy cpu hajtás.
Én az utóbbira szavaztam, persze, így van most 899 a ramnál 1066 helyett...(CL5)
Lehet, hogy lehet még tolni, de nem próbálkozom egyelőre, mert most jó. Egészen addig, míg ma "ősember" kiteszteli őket, hiszen tőle kaptuk a ramokat, hátha meg tudja oldani a kérdést, némileg több tapasztalattal.Amúgy, Kingmaxra voltak jó ajánlataim, de dobtam, mert az Asus-szal áll. nincsenek jó "barátságban".
-
zoo8800
veterán
válasz
Baga1983 #20883 üzenetére
igen, van, két embernek se viszi az 1066-ot. (putt-putt és darál0w)
zso73
Eddig stabil, még nem fagyott. A Crysis-t sokkal simábban viszi, mint 2 gigával.
igazából mindegy nekem, hogy DC vagy SC, nem a tempó a lényeg, és a 4. GB is felesleges lenne nekem 32 bit alá, ezzel így nagyon elégedett vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged