Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Null
csendes tag
Olvasgatam neten, hogy egy csávónak a laptopjával voltak ugyanezek, és nála az USB beep volt.Ami lehet nálam is fenáll, lévén nagyjából a beep ek azóta vannak mióta huzamosabb ideig használtam a mobilrackem letöltésre.Most már akár be van dugva akár nem csipog, de valszeg az ütötte ki, lévén, korábban is problémás volt az egész, bármelyik usb bemenetre raktam.A ramihibaát az aia kiírná az tuti, és a taljesítményben is feltűnne.Most már csak az a kérdés, hogy mitől beep el még mindig és mitért kezdte egyáltalán el pontosan....Nem sokkal vagyok előrébb.Az alaplapomnak nem talkálom neten a kézikönyvét így csak ennyit tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Facebook és Messenger
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Formula-1 humoros
- Battlefield 6
- Call of Duty: Black Ops 7
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- PlayStation 5
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- További aktív témák...
- DDR5 RAM Modulok ( G.Skill TridentZ / Kingston Fury )
- CORSAIR 16GB Vengeance RGB Pro DDR4 4000MHz CL19 KIT CMW16GX4M2K4000C19
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- DDR4 Memóriák Patriot Viper, G.Skill Trident Z
- Samsung 64GB (2x32) DDR5 4800Mhz CL40 UDIMM
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest