Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Null
csendes tag
Olvasgatam neten, hogy egy csávónak a laptopjával voltak ugyanezek, és nála az USB beep volt.Ami lehet nálam is fenáll, lévén nagyjából a beep ek azóta vannak mióta huzamosabb ideig használtam a mobilrackem letöltésre.Most már akár be van dugva akár nem csipog, de valszeg az ütötte ki, lévén, korábban is problémás volt az egész, bármelyik usb bemenetre raktam.A ramihibaát az aia kiírná az tuti, és a taljesítményben is feltűnne.Most már csak az a kérdés, hogy mitől beep el még mindig és mitért kezdte egyáltalán el pontosan....Nem sokkal vagyok előrébb.Az alaplapomnak nem talkálom neten a kézikönyvét így csak ennyit tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 2db Kingston FURY 64GB KIT DDR5 - 5200 MHz Beast
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- CORSAIR 16GB Vengeance RGB Pro DDR4 4000MHz CL19 KIT CMW16GX4M2K4000C19
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3522
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest