- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
band1103
őstag
válasz
FehérHolló #13221 üzenetére
Na igen. Lehet hogy nem voltam elég precíz.
Azt mondod hogy "az említett i-RAM-ba ? Ne beszélj má' totál baromságokat! (na, neked jól esik ha így fogalmaznak rólad?) Ugy látom képtelen voltál felfogni azt amit "említettem". Mondtam én egy szóval is hogy az álltalam "említett" eszköz jelenleg létezik?
Egy kis kiígazítás részemről. Jelenleg "be van harangozva" az az eszköz amiről beszéltem, tehát még nincs piackész állapotban, de jön... és jön...Ajánlom figyelmedbe:[link]
Olvasd a legutolsó bekezdést!Ja igen! Egy tiszta rendszerpatíciónak elég még a 4G-is. A játékokat meg az bármit amit program files könyvtárba teszel utólagos telepítéskor az mehet (sőt ajánlatos szvsz) egy másik parira tenni!
-
Des1gnR
őstag
válasz
FehérHolló #13221 üzenetére
Engem anno a PH!-s teszt nagyon felizgatott a lenyűgöző sebességgel és még annyit, hogy 4GB szvsz elég XP-nek viszont játékok nem nagyon férnek mellé
DDR2-es verzó nagyon jó lenne, de sajnos tényleg nincs
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest