- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ƵøŁĭ
veterán
Sok minden javításra kerül de ,hogy ennek mi lesz az eredménye nem tudni . Kb ~ 10 gépre telepítettem eddig az avastot bekonfigurálva ;általánosan 2mag 2/4gb ram jelenlétében és még nem panaszkodtak . Jelenjen meg az új verzió és okosabbak leszünk .
(#7890) Tetete1
Érdeklődésképpen : Konkrétan a Chromera jelzett vagy egy kártevő akart csatlakozni valahova ?
-
Tetete1
senior tag
Nekem a fizetős Avast is és rokonom gépén az ingyenes ugyanúgy vírusosnak találta a Chrome-ot és nem tudott frissíteni. Az enyémről leszedtem az Avastot mert meguntam ezt a viccet. A másik gépenEset online-val próbálkoztam és nem sikerült megszabadulni a vírustól, de az F-secre online scannerrel sikerült. Azóta is a Kasperskyt használom. Ez ha megtalál valamit azt le is szedi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest