Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az enyhe kifejezés, hogy jó, egyszerűen elképesztően jó.
Kipróbáltam, egy boot-os pendrive-ot hoztam létre, WinPE alapú, amiről egy lebutított W7 Ultimate x86 indul, akár netezni is lehet alóla. Funkciók tárháza, minden témakörben, pl a jól ismert hal.dll hibát is javítja, de ez csak csepp a tengerben. Számomra ez igazi kincs, egy helyen van minden és erre a progira is igaz, hogy amit ezzel nem lehet megoldani, azt nem lehet megoldani.
Én mindenkinek javaslom, hogy éljen a promoval, mert igazi "ékkő", és ha eddig nem is volt szüksége ilyen jellegű progira, a jővőben még jól jöhet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Béta iOS-t használók topikja
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest