- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Végül is jó gondolat.
Én is hébe-hóba szoktam linkelni promokat, de néha átsiklanak a más topikokban rajta a versenyzők, főleg ha pörgösebb az adott topik és nincs kedve valakinek sokat visszaolvasni...
Aomei Partition Assistant Professional Edition [GIVEAWAY] 3.0
Gyári oldal
Promo letöltés (előre aktivált, csak telepíteni kell)avast Internet Security 6.0 - 270 napos kulcs
Promo link: http://www.my-avast.de/AVAST-Aktion-com-so-gehts
Német proxy kell hozzá, használjátok valamelyiket: [link] | [link]ESET Mobile Security - 6 hónapos promo
Gyári oldal
Promo - Sorban-> vezetéknén, keresztnév, email, katt a gombon
A kapott serialt regisztrálni kell - az 1/2/3/5 mezőt kell kitölteni, amelyek sorban serial/vezetéknév/keresztnév/email, majd katt a gombon. Ezt követően fog megérkezni a felhasználónév/jelszó páros és a lejárati időt tartalmazó email
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest