Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- talmida: Változások 2. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Persze hogy lessz külső festés is! Nem feketére gondoltam hanem valamilyen sötétszürkére. A belsejéről meg annyit hogy le szeretném krómoztatni (ha le lehet egyáltalán). Csakhát ennek az ára is ismeretlen számomra
De persze egy szép valamilyen szín is jól mutatna. Azt szeretném hogy a ház leginkább Fekete, piros, és még valamilyen színből(talán króm) álljon. Sok fénytechnikát nem akarok, max. 2 neon. Fennt lennt. A ventik inkább a csendességet funkcionálján ne a dizájnt. Az oldalára meg lennt az elején valszeg egy Papst venti lessz. Annak tetszik a narancssárga ventije (megy az egyik IDE kábelemhez
). Az alaplap kábelét meg talán el lehet vezetni az alaplaptartó fém lap mögött.
Na és most jön a nagy kérdés. Milyen anyagot ajánlatok a ház belső beborítására zajszűrőnek? Bocs mindenkitől hogy ide írom ezt de itt kezdtem el a gépem kivesézését. Sorry. Olvastam hogy az egyik srác parafát rakott bele. Állítólag neki bevállt. De én a csendesség szintjén szeretném a maxot kihozni a gépemből. Szal megfordult a fejemben a szivacs is. DE MILYEN? És hol lehetne ezeket beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- LG 32GS95UV - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000- HUN / számla-garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De persze egy szép valamilyen szín is jól mutatna. Azt szeretném hogy a ház leginkább Fekete, piros, és még valamilyen színből(talán króm) álljon. Sok fénytechnikát nem akarok, max. 2 neon. Fennt lennt. A ventik inkább a csendességet funkcionálján ne a dizájnt. Az oldalára meg lennt az elején valszeg egy Papst venti lessz. Annak tetszik a narancssárga ventije (megy az egyik IDE kábelemhez
). Az alaplap kábelét meg talán el lehet vezetni az alaplaptartó fém lap mögött.