- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz zolka78 #18668 üzenetére
Persze, hogy bátor vagyok dögrovás+a bringa is még az 1 hónappal ezelőtti állapotban.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Byk01
őstag
Nekem majdnem 60, plusz a tó körbe.
Én hajlandó vagyok menni veled. Vissza meg jövök Studival, ha ebbe az irányba is áll az ajánlata"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
Lassú Víz
addikt
Háát, ha este 6-kor indulhatnék talán odaérnék másnap reggel 9-re. Viszont még Érd előtt úgy feltörné a seggem a bicikli, hogy két hétig elfelejthetném a leülést. Szóval jelenleg inkább nem. De talán majd jövőre, ha addig sikerül ledobni a fölöslegesen cipelt cementes zsákot, meg fokozatosan ráedzeni a témára.
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
Novics
senior tag
Miután megnézték a kárpátos videókat, meg a korábbi trackeket, félnek tőled.
Ma kicseréltettem a helyjegyet a korábbi vonatra. Érdekes módon nem buktam rajta semmit, simán visszavették, írtak róla egy papírost, majd kaptam egy új jegyet. Csak 20 percbe tellett.Ha minden jól megy, akkor holnap 10:08-ra leszek Gárdonyban. Aztán csapathatjuk!
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest