- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- old rocker: Mindennapi reklámjainkat ne add meg nekünk ma...se holnap.
- moonlight115: Privát, oh!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
decens
tag
válasz
Szten Márs #5768 üzenetére
januártól úgyis az ország ül majd be a
tutjóbaunijóba, javasoljuk, hogy vegyék fel ezt is a direktívák közésőt! a legjobb az lenne, ha mindenféle fotózással kapcsolatos diskurzus be lenne tiltva a fotós fórumokon. akkor mindenki inkább fényképezni menne és nem a billentyűzetet koptatná, és akkor vörldpísz.
nem mellesleg tegnap éjjel a belvárost olyan sűrű köd szállta meg, hogy ihajjj. tátott szájjal lestem a dunapartról a lánchidat, ahogy a fényei szépen elvesznek a homályban.
és persze szidtam magam, amiért nem vittem magammal a felszerelést.ha mindez nem éjfél magasságában és nem hullafáradtan történik, hazafurikáztam volna majd visszajöttem volna a városba a cuccal együtt..
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Androidos tablet topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tőzsde és gazdaság
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari