Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novics
senior tag
válasz
Kimmuriel #10094 üzenetére
Pont ezért mondtam a MILC-et.
Nagyzsákos túrán egyrészt kényelmetlen volt még a nagy fotóstáskát is cipelni. Nem is a súlya miatt - a 20+-os zsák mellett már mindegy volt
- hanem a mérete. Ha a mellkasomon hordtam, akkor egyrészt nem láttam hová lépek, másrészt lefegett ha előredőltem. Mondjuk a Lovepro TLZ Pro táskákhoz van heveder - ezért is választottam ilyet - de attól még nem látom hová lépek. Azt mondjuk a csípőhevederre is fel lehet fűzni, de ott meg oldalra nyúlhat ki túlzottan. No meg mindig rohanhatok a többiek után, mert kukucskással nem is olyan egyszerű fotózni, mint zsebből elő a kompakt, katt, vissza, és még csak meg sem állt. A hegyoldalon mondjuk néha veszélyes is volt a kukucska, mert könnyebben kibillentem az egyensúlyból.
Az időjárás állóság nem tudom, hogy mennyire komoly szempont, mennyire mászol szakadó esőben/hóban. Olyankor szerintem úgyis táskában lesz a gép jórészt, azt meg nem hiszem, hogy egy kis eső bármelyik gépben kárt tenne. Ha csak a túrákat szeretnéd megörökíteni, és nem akarsz amúgy "művészkedni", akkor szerintem egy MILC bőven jó. Ha meg tudsz barátkozni a LCD-ről komponálással.
Új hozzászólás Aktív témák
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest