Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jorus

nagyúr

válasz dptrsk #27893 üzenetére

Nem, direkt Telenortól eltérő szervereket néztem (Vodafone és Telekom), és konstans 55Mbps felett van a letöltés. Holnap reggel majd átolvasom az ÁSzF-t.

Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

• Jorus

nagyúr

Október végén rendeltem egy ilyen Hipernetet a Telenortól, a Pro-t, ami 30GB-ot tartalmaz. A saját szoftvere szerint eddig (tehát december elsejéig) 19.83GB-ot használtam, bár november végén jelzett, hogy elértem a 30GB-ot, ezért le leszek lassítva. Oké, a szoftverük potom 35%-kal félre mér, van ilyen, szerencsére nem orvosi műszereket, vagy légi közlekedési berendezéseket gyártanak szegénykéim. Ezzel nincs is gond, félre mér, félre mér, biztos elhasználtam, oké. Jött az elseje, minden gigalassú maradt. Ránézek a Speedtest.net-re, aszongya 59Mbs lefelé. Mondom he. YT videó 240p-ben nézhetetlen, Steam letöltés 7-14 KBs-en stagnál, minden értelmes szolgáltatás használhatatlan kvázi, a letöltések szakadoznak, még a PH! is irgalmatlanul lassú, satöbbi, egyedül a speedtest.net mutatja, hogy itt bizony nagyon gyors a net. A WLAN router szerint térerő fullon, kapcsolat 4G. Ilyenkor mi van? Tapasztalt vki hasonlót? (Derűs részlet, hogy a szerződéskötés után 30 napig felmondható a kontrakt, és addig nem is jelentkeztek a mostanihoz hasonló anomáliák.)

[ Szerkesztve ]

Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés