Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisnokia
aktív tag
Sziasztok! Pénteken vettem egy Idol 2 S-t a Telenornál és nem működik rajta a hálózati net, csak a Wi-Fi. Ma bevittem az üzletbe, azt mondták nincs beállítási gond, valamit csináltak a hétvégén a hálózaton, csak újra kell indítani. Újraindítás után azt mondta, működik. Mikor otthon megnéztem, kiderült, hogy mégsem...csinálnátok egy screenshotot a hálózati beállításokról, / nincs valaki, aki így járt, és tudja, hogy mit kellett beállítani?
-
kisnokia
aktív tag
Megoldódott a döglött netem rejtélye: egy csomag része a net, és az eladó úgy tudta, hogy ez automatikusan aktiválódik a vásárláskor. Rosszul tudta....
-
kisnokia
aktív tag
Már kétszer voltam ben a boltban, hogy nincs netem. Másodjára már intézték a szolgáltatást, másnapra meg is jelent a 3G jel a Telón, de még mindig nem tud kapcsolódni a készülék....
-
kisnokia
aktív tag
válasz kokokka #25925 üzenetére
Azért a korrektség miatt meg kell jegyeznem, hogy mivel egy cég flottájában vagyok benne, (ahol nem is túl régen módosítottak a szerződésen), így egy sima értékesítési pontnak a hozzáférési korlátozottak (közvetlenül nem is tudta aktivizálni a 3G-t, fel kellett hozzá hívnia valakit; másrészt nem is igen találkozik gyakran ilyen esettel, nyilván a szokásos probléma-megoldásokat futja először végig mindenki, hasonló esetben. Előszörre ráadásul egy viszonylag új munkatársnak jeleztem a gondot, ő meg talált átállítandó paramétert a telómon, azt gondolta, megoldotta....Régebben a készülékemért Pestre kellett felutazni, a központba, ehhez képest csökkent a bürökrácia!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest