Hirdetés
- Cybertruck Taipeiben
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Őskoczka
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Alsó-Középkategóriás Gamer konfig, 2024 őszén
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghandi
aktív tag
válasz thom79 #10418 üzenetére
Hoppá!
Akkor lehet a szerződéshez semmi köze nem lesz az egésznek...de örülnék neki
Az a baj hogy ez volt a második tablet amit árulni kezdtek(a samsung tab volt az első) és szerintem már elfogytak,csak pár darab lehet raktáron talán.
Nézegettem az ujabb tableteket,a Huawei Medi Pad tetszik is,de gondolom annak a listaára azért jóval magasabb mint ennek a ZTE V9-nek.Nehogy azt mondják hogy ok cseréljük pl a Huaweire,csak akkor dobjon már rá vagy 30ezret...Elmélet és gyakorlat közt nincs különbség elméletben
-
alienpapa
senior tag
válasz thom79 #10370 üzenetére
samsung l700as telefon. És a neten találtam egy kódot amit beírtam neki. Nagy hiba volt. A telefon újraindult, először csak a net nem ment rajta, ma pedig már telefonálni sem tudtam.
thom79
Használtan vettem, doboz nélkül. Nem tudom az eredeti imei számát.[ Szerkesztve ]
''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest