Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bferibörs
addikt
válasz
lugosi #57770 üzenetére
és RoSSo3
A flottát azért hoztam fel mert a cél csak net, nem vitaindító képpen, linkeltem is a megfelelő topikot, nem gondoltam, hogy itt 2 oldal erről fog szólni.
HD-ből váltottam én is flottába- csak netre mivel beszédre nincs szükségem és kb. HD áron kapok egy net és egy adatmegosztó karit amire viszont szükségem van.Nem dadog,nem nyűglődik sem routerben sem telóban.
Fix összeget fizetek, a Telenor megküldi a nevemre a számlát, utalom és kész, nincs gondom vele.
A flotta kezelővel sincs semmi dolgom ha jön a számla és fizetem.
Ennyi, ettől még a HD egy nagyon jó csomag, akinek arra van szüksége, hogy beszéljen is a netezés mellett. -
RoSSo3
senior tag
válasz
lugosi #57770 üzenetére
Igen, nekem megfelelne, csak 4Grider #57758 sz. hozzászólása kevert meg, hogy nem kifejezetten erre a célra való. Az apn dolgokhoz nem értek, így igazán nem tudom, milyen hátránya lehet, ha nem mobilról, hanem stickről osztom meg a netet.
Nézegetem a flottákat, ott viszont valóban lenne olyan, ami jóval olcsóbb. Csak még a részletetek (belépési díj, tagdíj, lemondási díj) nem tudom, ennek járok most utána.
Hálásan köszönöm az infókat!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest