Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovpeti
csendes tag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Azért válaszolok.
Igazad van, akár megrendelhettem volna telefonon is a szolgáltatást. De sajnos van már rossz tapasztalatom Telenor telefonos ügyfélszolgálat útján intézett dologgal kapcsolatban (amiből a hangfelvétel ellenére is másfél hónapos hercehurca és levelezés lett). Így gondoltam nem kockáztatok újból, hanem megvárom, amíg újra használható lesz az online rendszer.
Egyébként meg szerintem az ügyfél eldöntheti, hogy melyik csatornát kívánja használni, igaz?
Elnézést, hogy szóvátettem, hogy problémám adódott, és nem működik jól a webes oldal.Viktor részéről (gondolom ő Telenoros alkalmazott) is egyszerűbb lett volna azt hozzáfűzni, hogy "igen, van hogy rosszul működik az online rendszer, tudunk róla, elnézést érte, igyekszik a cég javítani". Ennyit, nem többet.
Ehelyett inkább jött a célzás, hogy én akadékoskodom, mert ragaszkodtam az online felülethez.Mindegy, végül megoldódott a dolog magától, igaz kellett hozzá majdnem egy nap.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vírusirtó topic
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Robotporszívók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- PC /i5-3470/8GB/
- (SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL) GIGABYTE GeForce RTX 4090 AERO OC 24G (GV-N4090AERO OC-24GD) Videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest