- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
válasz
Sayuar #41660 üzenetére
Előző kérdéseidre a válasz:
1. mennyire valószínű az, hogy valaki 10 nap alatt leforgalmazza a havi díjában 30 napra benne foglalt egységeket
Nem tudom. Tippelek: A felhasználók mondjuk 10 %-a használja fel. De ez felhasználói szokásoktól függ. Nem feltételenül egyenletes eloszálsú a forgalom a számlázási ciklus során.2. mennyire valószínű, hogy ha valaki kis csomagban volt úgy, hogy havi rendszerességgel túllépte a 10-ik napon a havi keretét.
Tippelek megint, mondjuk a felhasználók 20 %-a. Nem feltételenül egyenletes eloszálsú a forgalom a számlázási ciklus során.3. ha valaki 10 nap alatt túllépi a 30 napos keretet, akkor az csomagot vált feljebb.
Ha rendszeresen ez történik vele, vagy ha hajlandó foglalkozni ezzel a kérdéssel.4. vissza az első ponthoz
vissza az első válaszraA számolásodat értem, elfogadom. Az én példámmal is élve valószínűleg a legtöbb esetben időarányos számlázás esetén kevesebb lesz a végső számla, mint a tejes havidíj esetén.
A korlátlan csomagoknál ugyanakkor nem értek egyet veled, hogy időarányos számlázás lenne feltétlenül a "jogos". Meg van határozva, hogy megszüntetés esetén teljes havidíj van ennyi. Lehet itt a korrektségen, vagy nem korrektségen rugózni, da a feltételek akkor is adottak, megismerhetőek.
Ismételten csak az tudom mondani, hogy nem tökéletes a rendszer, de azért működik és együtt lehet vele élni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest