- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
válasz
Sayuar #41653 üzenetére
Az időarányos havidíj az egy dolog. De mi lesz a lebeszélhetőséggel? Időarányos havidíj esetén a lebeszélhetőségnek is időarányosnak kell lennie.
Időarányos lebeszélhetőségnél simán túl lehet lépni akár 10 nap alatt is a keretet, aztán lehet meglepetés, hogy de én csak 2 napot használtam és mégis fél havit fizettem, mert anyámat felhívtam hordozás előtt akinek éppen szómenése volt...
Korlátlan csomagnál pl. mi a korlátlannak az időarányos megfelelője?
Nem mondom, hogy tökéletes és minden igényt kielégítő a rendszer, de lehet kezelni.
-
Sayuar
senior tag
válasz
Sayuar #41653 üzenetére
ja még valami: ha ennyire oké a teljes havi számlázás (hivatkozva arra, hogy miért nem forgalmazza el ügyfél a 30 napi keretét akár 1 nap alatt) akkor mi a helyzet azzal, ha valaki MyTariff XXL-t akar felmondani? Ugye ott szinte értelmezhetetlen az, hogy a 30 napi korlátlan beszélgetést 10 napra ugyanannyiért biztosítják az ügyfélnek felmondás esetén
Egy ilyen bejelentésre simán ugrana a fogyasztóvédelem!
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- Windows 10
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest