Hirdetés
- Alsó-Középkategóriás Gamer konfig, 2024 őszén
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Garasoskodás
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
válasz Viktor0610 #41096 üzenetére
Asszem csak magánszemély esetén
-
cekkk
veterán
válasz Viktor0610 #41065 üzenetére
Facebookon írtam nekik, meg is válaszolták, hogy valami hiba van a területen.
-
Littoral
aktív tag
válasz Viktor0610 #41062 üzenetére
Világos, mostanában én is inkább felhívom a gyereket (mióta ingyen beszélünk), hogy jöjjön le kajálni, mint felmásznék azért, hogy szóljak neki.
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #41036 üzenetére
Köszi!
És az árukon kívül mi a különbség köztük? -
Landsmann
addikt
válasz Viktor0610 #40958 üzenetére
Kötelesek átvenni javításra a terméket, nincs apelláta. Vele együtt jegyzőkönyvet is kell felvenniük, amiből egy példányt átadni az ügyfélnek. Sőt, garancián túl is köteles átvenni ha az ügyfél azt akarja, (volt már ilyenből fogyasztóvédelmis probléma, garancia lejárta után nem vették át a terméket javíttatásra, éppen fogyasztóvédők végeztek "próbaszervizelést" ) viszont ilyenkor már a felmerülő költségek az ügyfelet terhelik.
Postázás előtt azért kérdezd meg a szervizt, hogy úgy fogadják-e a készüléket, mert a legtöbb helyen nem. Éppen a szállítási rizikó miatt, hiszen olyan sérülés érheti a készüléket, ami már garanciából kizáró ok.Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
whiskeys
őstag
válasz Viktor0610 #40954 üzenetére
én is ugy értettem. azért irtam hogy chrome, mint böngésző alatt, nem ajánl fel módositást a telenor oldalán...
"Jól jegyezd meg,ha egy krokodil a kezedből eszik, az enni fog a lábadból is."
-
Sayuar
senior tag
válasz Viktor0610 #40932 üzenetére
Pedig az hinné az ember, hogy valami korlátlan dolgozói csomagod van....
-
MadGame
senior tag
válasz Viktor0610 #40877 üzenetére
Köszi!
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #40823 üzenetére
Ez nevetséges. Mihez kell egy ilyen rendszernek három nap? Ha azonnal nem történik meg, az már valami hibát jelent.
-
svili
tag
válasz Viktor0610 #40744 üzenetére
Köszönöm, már megoldődott! A magyar-belga meccset már meg tudom nézni MyTV-n!
''A konyak a szocializmusban a nép itala, amit választott képviselői útján fogyaszt!''
-
KamuMazsola
őstag
válasz Viktor0610 #40674 üzenetére
Hány darab kártyát lehet rendelni ebből, mystart csomagban 0 Ft-ért egy személynek?
[ Szerkesztve ]
Üdv.: KamuMazsola
-
nagyúr
válasz Viktor0610 #40681 üzenetére
Köszönöm a választ
Tehát, ha elmegyek nyaralni és hazatelefonálok, akkor nincs 20 Ft-os percenkénti plusz költség?
Plusz roaming adatmennyiséget lehet kérni ehhez a csomaghoz? -
hallerlaller
addikt
válasz Viktor0610 #40592 üzenetére
Na hát ezt mondom, hogy ezért még pénzt is kérnek a szám tulajdonosától, közbe semmivel se olcsóbb, sőt még a lebeszélhetőbe sem tartozik bele. Ennek így tényleg semmi értelme, nem csoda ha megszüntetik.
[ Szerkesztve ]
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
taip
senior tag
válasz Viktor0610 #40592 üzenetére
Lehet, hogy ez változott a közelmúltban, mert legutóbb, mikor megnéztem a saját díjcsomagomra, akkor sokkal drágább volt a kék szám, mint a hálózaton belüli, nem beszélve a vezetékesről.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
taip
senior tag
válasz Viktor0610 #40588 üzenetére
Ez nagy tévedés. A kék számnak önálló tarifája van a mobilszolgáltatóknál és semmi köze sem a vezetékes, sem a hálózaton belüli percdíjhoz.
Ha vezetékes telefonról történik a kék szám hívása, akkor olcsó (talán a helyi tarifával egyezik), mobilról büntetőtarifás.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
hallerlaller
addikt
Az kemény, akkor pénzt szednek be olyanért, ami nem hogy kedvez, hanem még hátrányosan is érinti aki felhívja azt a számot? [link]
-
DrBubo77
veterán
Éppen ezért a kékszámokat meg is szüntetik.
Nekem már banktól is jött jelzés, hogy változni fog az ügyfélszolgálati számuk.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
hallerlaller
addikt
válasz Viktor0610 #40586 üzenetére
Már nincs náluk egy szám se, lezajlottak a számhordozások rendben hálisten, azonkívül hogy kikapcsolják - amit ugye így nem tudnak - mit tudnak még tenni?
szerk.: ja nem benéztem, csak 1x511,81 HUF+áfa a cégen belül 0.
akkor lehet a upc-s ügyintézővel folytatott beszélgetésem volt a kék szám, de akkor sem értem a kék szám elvileg kedvezményes nem? akkor miért ugyanannyi a percdíj, mint felette a t-mobile, vodafone stb hálózatba irányult hívások, azok is 27,5 ft mind.
[ Szerkesztve ]
-
TedThomas
aktív tag
válasz Viktor0610 #40527 üzenetére
Köszönöm a választ!
plömplöm:
Engem is szoktak hívogatni a bankból, hogy fizessem be a tartozást, meg régi ismerősök keresik az előző tulajt. "Újonnan" vásárolt céges szám volt. 6 éve az enyém de néha még mindig keresik az előző tulajt[ Szerkesztve ]
-
Krill77
őstag
válasz Viktor0610 #40545 üzenetére
Hi. Smarttarifa 2 lejár isminek 2 ev után. Valtana valami kártyásra, pl praktikum+net. Mennyibe kerül a váltás?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #40545 üzenetére
Egy dolgot nem értek amúgy meg. Miért érdemes szolgáltatónál telefont venni. Úgyis az egészet kifizettetik veled és még függő is marad. pl itt van egyik mytariff M csomagom. Telefon nélkül 5990 Ft telefonnal 7490. 1500Ft plusz havonta. 2 év alatt 36.000 Ft plusz. Amikor vettem a lumia 735-öt 25.000 Ft volt ebben a csomagban. 61.000 Ft összesen. 65.000 Ft volt függetlenül. Bár azóta összetörött szóval fizethetek a semmiért
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #40517 üzenetére
Nevedben a 0610 mit jelent mert ma éppen 06.10 van
-
darvinya
titán
válasz Viktor0610 #40509 üzenetére
Súgd meg hogyan lehet mindig ugyanaz a számom, de új kártyásként.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz Viktor0610 #40506 üzenetére
Őőőő…nem vagyok bűnöző, hogy 3 havonta cseréljem az elérhetőségemet.
Maradok az éveken át használton, meg egyszerűbb is mint Telenor drága percdíján mindenkit értesíteni új számról.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
VIBO
őstag
válasz Viktor0610 #40487 üzenetére
Sztem fix. Vagy legalábbis én nem jöttem rá hogy hogy lehetne...
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
Krill77
őstag
válasz Viktor0610 #40497 üzenetére
Jol megvédted, h mutyizzunk. Bár még mindig jobb mintha a telenort védenéd.
-
Krill77
őstag
válasz Viktor0610 #40489 üzenetére
Bluemobilnal voltak jobb ft/mb ertekek anno es az sem ma volt.
Hat azt tudom, h nem lesz változás. De legalább a 32k t tudna ez a vacak es nem 10et.. -
VIBO
őstag
válasz Viktor0610 #40485 üzenetére
Hogy kell?
-
VIBO
őstag
válasz Viktor0610 #40483 üzenetére
Yes. Eddig ment. Csak most nem.
-
Tanisz
senior tag
válasz Viktor0610 #40420 üzenetére
Arra lettem volna kíváncsi, hogy más is tapastalt-e ilyet, esetleg lehet más tudja, hogy ott van egy fehér folt, vagy bármi egyéb
Annyira nem zavar a dolog, csak kíváncsi voltam.
Lehet felhívom a 1220at, ha eszembe jut.
Köszihttp://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
Tanisz
senior tag
válasz Viktor0610 #40417 üzenetére
Ha nem ide, akkor hova? Van valami gyüjtőtopik ilyen problémákra?
4Grider Vonaton jelentkezik főleg, autóban külön figyeltem, max átvált 3Gre vagy H+-ra. Térerő autóban van, max hullámzó.
Telefonommal szerintem nincs gond, mivel kb 1 hónapja Telekomos voltam és azzal nem volt probléma, készülék pedig egy Lenovo Vibe Z2 Pro.[ Szerkesztve ]
http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
malor
aktív tag
válasz Viktor0610 #40365 üzenetére
Köszönöm a választ. Pont ezért kérdeztem rá, mert pont ettől féltem, amit írtál.
-
Faterkam
addikt
Nem tudtam, de nagyon köszönöm!
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
asdf_
veterán
De tekintve a kabel erteket, szerintem sokkal egyszerubb bemenni az elso random szamtechboltba es venni egy usb-microusb kabelt kb. 600 ft-ert, mint elmaszni a gyartoi szervizbe -es neadjisten masodjara is, ha nem azonnal cserelik - (barhol is legyen az, kb. tutira messzebb van, mint a legkozelebbi szamtechbolt).
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Nem sorszámhoz rendelik a Tel.számot?
Mert nekem vagy 8db kártyám is volt ugyanarra a számra.
-
gabor9991
őstag
válasz Viktor0610 #40350 üzenetére
Még nincs, de hamarosan megérkezik a 4G simes routerem, akkor a jelenlegi vezetékest (15/0.8) fogom lecserélni a korlátlan telenorosra.
Ezért csinálok speedtestet, ha tehetem, hogy lássam mennyit tud mobilneten a telenor. -
nemmaradtnév
tag
válasz Viktor0610 #40346 üzenetére
Köszönöm
-
veterán
válasz Viktor0610 #40342 üzenetére
Oks csak csalóka mert egy rakás telenor partner van ahol bénázás megy csak... Pólus? S akkor ott lekérik a kódot és függetlenítik a helyszínen vagy pár napot kell rá várnom?
-
Atesz 666
aktív tag
válasz Viktor0610 #40328 üzenetére
-Köszi,
-Erre magam is rájöttem,csak gondoltam hátha van itt egy beépített ember aki talán hamarabb tudja a választ?
-Egyébként már küldtem egy ezzel kapcsolatos kérdést a Telenor oldalán.
-Azért jó lenne ha még egy SONY Z5 maradna nekem valahol a raktár mélyén..Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
Outlander
addikt
válasz Viktor0610 #40323 üzenetére
Így talán érthetőbb,az egyik mondjuk nincs kivágva,de látható a különbség.
Akkor ha jól értem 2 meghatalmazás az egyik náluk marad? Köszi
[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Outlander
addikt
válasz Viktor0610 #40321 üzenetére
Úgy érzem elbeszélünk egymás mellett...
A sím körüli műanyag levágva, de a nyák még így is nagyobb pár mm rel mint egy alapból manó sím nyáklapja... Az akkori telefonomba jó volt így is... De a mostaniba a tálcán sokkal nagyobb,nem bele tehető.
Megnézem holnap, van valami standard meghatalmazás minta hogy eljárjak a céges sim kártya ügyében vagy írjak én valamit?
-
Outlander
addikt
válasz Viktor0610 #40317 üzenetére
A nyákba csak nem kellene belevágni?!
Pont ezért vágta ollóval,mert ez nagyobb méret volt,maga a nyák.
[ Szerkesztve ]
-
snooze
veterán
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #40309 üzenetére
Tegnap indítottam egy mérést roamingban. Majdnem 53MB lett az eredmény. Ezt nem sírásból írom, számítottam rá, csak belefért.
-
Landsmann
addikt
válasz Viktor0610 #40296 üzenetére
A válasz nem fér bele az off topicba, de még a fórum keretébe sem. Így inkább nem írom le.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
darvinya
titán
válasz Viktor0610 #40252 üzenetére
Oké így érthetőbb.
Számlabefizetésre csak annyit, hogy ki szeret 2 helyre menni, mikor egy helyen elintézhetné.
Értem ezalatt, hogy bemegyek ügyet intézni Telenor-ba, de kiegyenlíteni a szomszédos épületbe kell menni.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz Viktor0610 #40250 üzenetére
Smille volt a végén.
Még több kütyü kipróbálható?
Haza is lehet vinni, mert helyszíni tapizás sajnos nem igazán jó a dróton lógva.
Ügyfélközpontúságban lesz helyszíni befizetés is, vagy amiatt el kell menni máshova?Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #40244 üzenetére
És az mit tud?
-
Dave1984
őstag
válasz Viktor0610 #40220 üzenetére
3szor probaltam abbol mind sikertelen,mindegy otp bankon keresztul megoldottam.
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
darvinya
titán
válasz Viktor0610 #40217 üzenetére
Lemez beakadt igaz, de ki szereti a lehúzást.
-
Sayuar
senior tag
válasz Viktor0610 #40220 üzenetére
Azok a régi idők voltak....azóta nem érdekel a szolgáltató neve, színe....legyen LTE ahol épp tartózkodok....
-
Sayuar
senior tag
válasz Viktor0610 #40217 üzenetére
Ugyanúgy mint nálad a nyelvnyújtogatás, amit minden második hsz-edben látni. Csak rudnám mi értelme....
-
zseko
veterán
válasz Viktor0610 #40204 üzenetére
Akkor lehet félreértettem már a legelején a postokat, nekem az jött le, hogy most azt akarja bevezetni, hogy egységesen elsejétől - elsejéig tartson egy ciklus, a mostani AS (ahogy sikerült :p) helyett
HR24.hu
-
zseko
veterán
válasz Viktor0610 #40190 üzenetére
Akkor már csak az a kérdés, hogy ha végre sikerül bevezetni, akkor minek vezetik be előtte ezt? Nem egyszerűbb/ésszerűbb lenne rögtön egy normális rendszert bevezetni?
Nem csak itt, máshol is azt látom időnként, hogy egyes vezetői döntések teljesen szembe mennek a józan ésszelHR24.hu
-
xmaas
őstag
válasz Viktor0610 #40192 üzenetére
Peddig az is benne van a dolgokban ,probaljak lassacskan menteni a menthetot mert nayon rafognak fazni ugyfelszam szempontjabol lassan torlodik el a roaming dij es ha nem vesznek vissza a felhasznalok lehuzasarol .csunya vesztesegek lesznek
Persze ez nem csak erre a szolgaltatora vonatkozik amit muveltek mostanig finoman szolva surolta a rablas es kizsakmanyolas fogalmat kedves allam engedelyevel mert amig a "parasztok(mik) " hallgatnak lenyuzuk a bort is roluk ,az mar nem szamit hogy 1 orszagal arebb fele annyiert kaptak jobb szolgaltatasokat sokszor ugyan attol a vallalattol ami finoman szolva nevetseges vagy inkabb sirni valo
[ Szerkesztve ]
-
Sayuar
senior tag
válasz Viktor0610 #40190 üzenetére
csak nem ezért [link]
-
zseko
veterán
válasz Viktor0610 #40187 üzenetére
Érdekes, hogy a google meg tudta oldani a rendelés napjától számított 30 napot, pedig kicsit nagyobb a felhasználói bázisa. Netflixnél sem gond. A Spotify szintén, most 3 hónapra €0.99-be került a prémium tagság, és megoldotta, hogy a megrendeléstől számított 90 nap után jár le. Nem tört hónap, meg rejtett dátum, meg anyámkínja, csak beállította és küldte róla a visszaigazolást, hogy 05.20-án rendeltem, így 08.20-án jár le...
HR24.hu
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #40184 üzenetére
és Darvinya:
Itt valami nem stimmel. Ha Darvinya telefonon sem tudta megrendelni úgy, hogy csak az időarányos összegre volt fedezete, akkor a kettőtök állítása szöges ellentétben van egymással. Én ezt most Németországból nem szeretném tesztelni, de jó lenne kideríteni, hogy mi a valós szitu.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz Viktor0610 #40182 üzenetére
Fontos. Csak a "régi" netcsomagoknál (pl. 2GB+Deezer) működik ez, de az alapkérdés ugye erre vonatkozott
De ha már 1x lemontad nem veheted újra igénybe a régit, és itt van kutya elásva.(#40181) Somatom
Ott is próbáltam.
-
darvinya
titán
válasz Viktor0610 #40174 üzenetére
Bocs, de megint más pénzén nyerészkedsz, és ködölsz.
Tehát nyeljem be, hogy lehúznak, mert váltáskor félhavi díj után megint fix összeggel megy a szolgáltatás.
Miért nem fordítva?
Utólag fizetem, mikor eljön a feltöltés ideje, mivel akkor is csak nagyobb összeggel tudom feltölteni.A csomag leírása szerint. Bár az egy összeget von le nem jelenti azt, hogy ne lenne időarányos a megrendeléskor a levonás.
Kérhetnék egy linket erről.
Tehát állítod, hogy miután levonták egyösszeget visszafizetik a különbözetett.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz Viktor0610 #40171 üzenetére
Számlásnak, de kártyásnak ?
De ha időarányosan vonja le, akkor sem lesz aktív, mert akkor megint nem lehet különbözettel feltölteni, csak fix összeggel.A 2GB+Deezer még mindig időarányos számlázású.
Kinél van így, mert nálam kártyásként csak egyösszeget von le, vissza nem adnak.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #40171 üzenetére
Köszönöm az infót!
-
lsebestyen
addikt
válasz Viktor0610 #40141 üzenetére
Felhívtam most a 1220-at, azt mondta a hölgy, h központi tiltás nincsen, szerinte vagy a sim vagy a telefon a hátráltató tényező. Na most a Z2 biztos tudja az LTE-t, mert telekomos kártyával megy rajta a 4G, szóval maradt a sim. Kérdeztem tőle, hogy honnét tudják, h mikori a sim, mondta, h a gépben látják. De hát a fickó is onnan nézte ki, és erre volt az, h nekem nem is régi a kártyám. Ennyire hülye azért nem vagyok, hogy emlékezzek, h nem volt a sim cserélve Mondta, hogy ne partner üzletbe menjek be...hát köszi, akkor azok mire vannak. Bemegyek az Árkádba holnap, ha cserélik, akkor nem fogom szó nélkül hagyni azt, h a partner üzletben nem volt kedvük velem foglalkozni.
[ Szerkesztve ]
-
lsebestyen
addikt
válasz Viktor0610 #40102 üzenetére
Köszi a választ! Közben kiderült, hogy elvileg a sim kártyámat kellene cserélni, mert kéne lennie LTE hálózatnak. 2012 novemberében kötöttem az előfizut és azóta ugyanazt a sim kártyát használom, tehát majdnem 4 éves már. Bementem a közeli Telenorhoz, és a srác először azt mondta, h a 2 évnél idősebb kártyákat cserélik ingyen. Mondtam neki, h már majdnem 4 éves. Megnézte a kártyát, mondja, h ez új fajta és hogy neki a gépben az szerepel, hogy ezt nem cserélheti ingyen. Bár lehet csak szenyózott, mert éppen megszakíthattam az étkezését (reggel f11-kor). Most akkor mi van? Elkezdett valamit mondani, h a flotta felelősnek kell írni valami határozatot, h én cserélhessem a simet (pedig a jelszót tudtam én is, szóval azon már túljutottunk). Semmi értelmét nem látom ennek. Ráadásul elővette az új sim kártyát, és az már a világoskék színű volt, nekem még a sötétkékes van, ha az számít valamit.
-
Dave1984
őstag
válasz Viktor0610 #40130 üzenetére
Kar,akkor meg a vegen vigyaznom is kene ra
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
DrBubo77
veterán
válasz Viktor0610 #40130 üzenetére
Igen, láttam a különleges hívószámok árazását. Ha jól láttam, ha 4 különböző számjegy szerepel benne, akkor az már csak egyedi, de nem különleges.
Az egyedi ellentmondó árazására voltam kíváncsi.
Köszönöm a választ!ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Soká
senior tag
válasz Viktor0610 #40063 üzenetére
Hát, egy mobil kommunikációs iparban egy számsor kiköönyörgésére nem tudom miért kell várni napokat, heteket. Még a telefonra sincs szükség. A szerviz meg miért lenne atyaúristen egy mobil szolgáltatóval szemben? Ez egyszerűen csak arról szól, hogy annak az ügyfél nek már nem akarunk készségesen szolgáltatni aki függetlenedni akar tőlünk. Ez tisztán üzletpolitika. Én nem látom technikailag, szoftveresen a kivitelezhetetlenségét annak, hogy ezt az egészet egy fiókon belül akár magam elintézhessem. Ez hozzáállás kérdése.
-
DrBubo77
veterán
válasz Viktor0610 #40063 üzenetére
Nekem is volt függetlenítésem, de nem volt 1 teljes hét, pedig ott is a gyártótól kellett kérni a kódot.
Igaz az LG volt.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
darvinya
titán
válasz Viktor0610 #40016 üzenetére
Hát 25kbps-hez képest már 100kbps is 4x sebesség.
Böngészéskor észrevehető, YT/letöltéskor persze nem nagy, de nem is arra használom.Amúgy mikor lesz sebesség alapú tarifa, mostani adatmennyiség helyett?
-
DrBubo77
veterán
válasz Viktor0610 #40016 üzenetére
Akinek kevés a netes kerete, annak fontos lehet a korlátozott sebesség.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
hallerlaller
addikt
válasz Viktor0610 #40012 üzenetére
Ezt már ismerem, ráutaló magatartás, hallgatás beleegyezés stb. Mindegy nem szeretnénk ilyen szolgáltatóknál maradni aki gyk azt csinál amit akar, mi van ha holnap 500 huf lesz a percdíj meg 100k huf a havidíj? Megteheti? Meg, max kapnak büntit nmhhtól, de attól nekem nem lesz jobb.
Nekem is vannak jogaim, élni is fogok a számhordozás jogával.
[ Szerkesztve ]
-
btz
addikt
válasz Viktor0610 #39984 üzenetére
Köszi, megvan, sajnos akkor ez nem azt jelenti, hogy mind a 3 hónapban kapok 1GB-t egyszeri 1500 ft-ért(?)
Más: A feltöltőkártyások fordulónapja az a kártya aktiválásának napja? Tehát ha én 26.-án aktiváltam, akkor nekem 26 a fordulópont?
ⓑⓣⓩ
-
DrBubo77
veterán
válasz Viktor0610 #39969 üzenetére
Ők a saját listaárukhoz képest nézik a "kedvezményt". Közben a legtöbbször a kedvezményes árhoz közeli áron is lehet kapni más helyeken ugyanazt a készüléket.
-
Sirandrish
legenda
válasz Viktor0610 #39969 üzenetére
Kamatmentes részletre adják a telefont. 2 forint kedvezmény nincs rajta.
A hűség meg maradna...sőt..két évre tolódna.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Viktor0610 #39965 üzenetére
De miért fizessek?
Nem maradok adósuk...kifizetem mindkét telefont, és még 2évet alá is iratnak velem. Akkor mire fel fizessek még 20K-t? Mert vannak olyan rendesek és megengedik hogy otthagyjak még 100K-t, meg még 2 évig fizessek folyamatosan nekik? Azta de rendesek!
Küldök már vagy 50K-t a E-ON-nak mert megengedik hogy fizessek nekikEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
DrBubo77
veterán
válasz Viktor0610 #39965 üzenetére
Tudom ezt a lehetőséget. Én arra az esetre írtam, ha nem akarja megvárni a hűségidő végét és kötbért sem akarja kifizetni.
-
Sirandrish
legenda
válasz Viktor0610 #39951 üzenetére
Tudtommal most a Telenor arra veri a mellét hogy náluk aztán már bármikor cserélhetsz készüléket. Azt miért nem mondják közben hogy hjaa..ha kifizetsz mindent az még nem elég..nem ám azért van ez hogy jól érezd magad...
Nevetséges szerintem, de ezen nem húzom fel magam azértDrBubo77 & KTU & Viktor
Köszönöm az infót..nem tudtam hogy megy ez[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Viktor0610 #39949 üzenetére
Olyan 16 éve vagyok ennél a szolgáltatónál.
Ez idő alatt gyakorlatilag szinte semmilyen kedvezményt nem kaptam (néhány pár K-s vacaktól eltekintve), pedig rendszeresen náluk vásároltam a telefont is.
Most is így tennék, és miután kifizetném a jelenlegi készülékem teljes árát, majd kifizetném a jövőbeli készülékem árát, még alá is írnék még két évet mert ugye megérdemlik. Mindezt meghálálják úgy hogy fizessek még 20K-t a semmire?
Nah ez azért már nem semmi!Azt hiszem ideje váltani...bár kb 5éve már csak a családi csomag tart itt..
Nah most hogy kidühöngtem magam, és komolyra fordítva a szót.
Nem nagyon tudom hogy működik.
Számhordozás...ha átmennék más szolgáltatóhoz akkor hogy vinném a számom? +3620-tól vagy a 20 is jönne?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Acheron
őstag
válasz Viktor0610 #39945 üzenetére
Akkor bizony éppen ideje lenne
Egy 10 -ért még a két évet is újragondolnám, még ha szolgáltató függő is - pedig hat éve nem találtam megfelelő készüléket a kínálatban...
De tartok tőle, megint a függetlent kell választanom... -
madstunt
addikt
válasz Viktor0610 #39945 üzenetére
Nekem is ez a sejtésem
-
madstunt
addikt
válasz Viktor0610 #39932 üzenetére
Akkor félreértettem a kérdést
-
lm83
őstag
válasz Viktor0610 #39941 üzenetére
Jó akkor még kedvezőbb ez az ajánlat
-
Krill77
őstag
válasz Viktor0610 #39918 üzenetére
Nehari a 905ben kérdeztem valamit simmel kapcsolatban.
Köszi. -
antal750
aktív tag
válasz Viktor0610 #39913 üzenetére
A régi klikket használom. Nekem olyan alternatíva kellene hogy ne 0 legyen a net.
Van valami tipped? ☺ -
nagy@gmx.com
tag
válasz Viktor0610 #39902 üzenetére
Ez komoly?
Ilyet sem hallottam még.
A Telenor-nál dolgozol, vagy dolgoztál, hogy ennyire biztos vagy benne?
Egyébként meg köszi!A neten próbáltam rendelni feltöltőkártyás telefont, de ezt az üzenetet kapom:
"A megadott adatokkal nem lehetséges a rendelés. Kérjük, ellenőrizze az adatokat! Amennyiben az adatok helyesek, és továbbra is kérdése van, akkor a visszaeles-megelozes@telenor.hu címen várjuk azt. Köszönjük!"
[ Szerkesztve ]
-
Krill77
őstag
válasz Viktor0610 #39902 üzenetére
Figyu anno másfél eve amikor a telot vettem jart egy olyan kedvezmény, h ha 3 ezerrel feltoltom a simet akkor 6 honapon at 500mb kapok. Nos a simet felre tettük, tehat nem aktivaltuk. Ha valamikor is aktivalnank ez az ajánlat él még?
-
08danikA
csendes tag
válasz Viktor0610 #39876 üzenetére
Köszi! Nagyon sokat segítettél! Az APN net re volt írva..
Oneplus 5T 8/128 | VW Golf MK4 1.9PD | Canon EOS 700D |
-
KTU
addikt
válasz Viktor0610 #39868 üzenetére
Múlt év vége fele volt, sajna valami ilyesmi összegre emlékszem.
Netet veszek a Telenortól, 500íft 1GB, nincs olcsóbb.
De az összes, többi nem eldobós szám elvitele folyamatban.Még Telenor partner (Kecskemét Auchan).
Személyes adatokat egyeztettem, hogy a hordozás rendben legyen.
A kártyákon volt még egyenleg, ezért vártam pár hetet.
De okulva hogy az előző hordozásnál gond volt, és mozi előtt volt még időnk,
a Malom Centerben szintén kértem adat egyeztetést.
És találtak nem egyező adatot.Lehet ua. a cég üzemelteti mindkét helyen, csak sajnos az Auchan kézenfekvőbb választás lenne ügyintézésre.
Ha ......Bakker erről az oldalról "copiztam" a Telenor partner (Kecskemét Auchan) szöveget, és ott hibásan írták.
Kekcskemét[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Gyusszóka bá
csendes tag
válasz Viktor0610 #39832 üzenetére
Ma délután ki tudtam próbálni egy USB stick-kel. Wifin is hozta a kábeles csatlakozás értékeit, valóban igaz volt, hogy a laptop wifije volt a szűk keresztmetszet (erre magamtól nem is gondoltam volna). Szóval jó a Telenoros Hipernet wifin is.
Köszönöm az építő jellegű hozzászólásokat Neked és Mindenkinek! -
factory01
tag
válasz Viktor0610 #39861 üzenetére
Rendben, Köszönöm.
-
factory01
tag
válasz Viktor0610 #39858 üzenetére
Azt olvastam a micro vastagabb mint a nano. Mindegy megkérdezem a telenorba ha nem akkor vágatom
-
taip
senior tag
válasz Viktor0610 #39850 üzenetére
Persze, nem azért vannak az automatizált számítógépes rendszerek, hogy segítsék a felhasználót, hanem telefonálgasson meg menjen be az üzletbe megkérdezni, hogy "Csókolom, hogy' áll az egyenlegem?"
Meddig tartana a rendszerben egyébként meglévő információt a felhasználó tudomására hozni, amikor aktuálissá válik? Csak döntés és hozzáállás kérdése...Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
asdf_
veterán
válasz Viktor0610 #39843 üzenetére
Jaa, vagy ugy. Vegulis ha a juzer nem kap sms-t rola, hogy a csomagban foglalt x perce lebeszelesre kerult, es innentol kezdve listaaron rizsazik, akkor fel pontot er a dolog (de csak azert felet, mert tok lenyegtelen, hogy mennyiert, ha nekem 5 nappal a fordulo elott, de mar 0 perc lebeszelhetoseggel telefonalnom KELL, akkor telefonalnom kell. Tokmindegy, hogy 0 vagy 40 forintert. Ertem en, hogy a gyerkocnek jo lesz, de nullas egyenleggel meg fatertmutert visszahivos megcsongetni sem lehet, az meg mar azert lehet, hogy nem tul igazi -tudom, tudom, sms-sel valoszinu meg mindig tud minuszba menni, tehat ha szuper SOS szitu van, akkor talan eleri, akit akar).
-
taip
senior tag
válasz Viktor0610 #39843 üzenetére
Mondjuk igazán küldhetne a rendszer egy SMS-t, hogy elfogyott a keret, innentől fizetős... Nem hiszem, hogy megoldhatatlan kérés lenne, csak akarni kell.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
mokalade
tag
válasz Viktor0610 #39840 üzenetére
Normál esetben, totál igazad van, de, egy ifjabb/idősebb honpolgár nem foglalkozik vele, hogy a csomagban foglalt perc/SMS már elfogyott, addig nyomja (már 40ft egységáron) amíg van egyenleg...
-
Gyusszóka bá
csendes tag
válasz Viktor0610 #39825 üzenetére
Köszi a választ. Lemértem két telefonnal a wifit szintén hasonlót mért.
Viktor77
Ha így van próbáljam jelezni a Telenornak, hátha kicserélik? Van 1 asztali gép meg 1 laptop így szeretném wifin használni.[ Szerkesztve ]
-
nash2
tag
válasz Viktor0610 #39746 üzenetére
Telenoros számlás csomagban vásárolt telefont vennék, használtan, apróról. A készülék (valószínűleg részletre) de már ki van fizetve. Az előfizetésre vállalt hűségből hátra van még kb. fél év. A kérdésem az lenne hogy letiltja-e a Telenor a készüléket ha az eladónál úgy alakul hogy mégsem fizeti tovább az előfizetést ? A másik két szolgáltató úgy tudom simán tiltja ilyen esetben...
[ Szerkesztve ]
Nash
-
Predator2
addikt
válasz Viktor0610 #39707 üzenetére
Ez feltöltő kártyás lenne? Akkor milyen az előfizetéses?
Nekem az a feltöltő kártyás amit feltöltök mondjuk 3000Ft-al és felhasználási idő végéig (1év) nem kell vele foglalkoznom. A fenti képen pedig nem ez látszik.
"Mennyit töltesz havonta a számodra? Mire használnád azt?"
Nekem egy évre elég a 3000Ft-os feltöltés. Utálom a telefont, csak már mindenhol elvárják, hogy legyen az embernek. Nagyon ritkán telefonálok.
Olyan csomag kellene amihez alkalom adtán tudnék netet is rendelni. 50-100mb nekem elég.
[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
DrBubo77
veterán
válasz Viktor0610 #39719 üzenetére
Megnéztem én is, most tényleg egy csomó Nokia van, nagyrészt nyomógombos. Meg Galaxy Pocket Neo.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest