Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
asdf_
veterán
A szerviz meg miért lenne atyaúristen egy mobil szolgáltatóval szemben?
Azert, mert a Telenor a szerviztol keri ki a fuggetlenitesi kodot. Es marhara sincs az egvilagon semmi rahatasa, hogy a szerviz mennyit toketlenkedik ezzel. Elkuldik a megrendelest, es amikor a szerviz meltoztatik kiszolgalni az igenyt, na utana megkapod majd te is a fuggetlenitokodot. Amelyiknel nincs online rendszer, ott ilyen kokorszaki modon mukodik, a keszulkgyartonal lehet reklamalni.
[ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
...150milliárdos nettó forgalmú cégnek egy akármilyen szerviz mondja meg, hogy mit mikorra hajlandó prezentálni.
Szerinted egy 150 milliard netto forgalmu ceg hol van forgalomban a telefongyarto cegekhez kepest? A banyaszbeka segge alatt kettovel. A mobilgyarto az erosebb kutya, igy azok szexualizalnak. A szerviz meg ugye a gyarto meghosszabbitott keze.
Teny, hogy sokkal szebb es jobb lenne, ha ad1, a huseg lejartaval automatikusan es ingyen feloldanak a halozati zarat, ad2, husegido alatt is full online es full automatikusan menne a dolog, akar online, kartyaval is kifizeted a webes feluleten a dolgot, es OTA unlockoljak a telefonodat meg aznap, es a vegen pedig kapsz egy SMS-t rola, hogy keszen van. Azonban velhetoen a legalis unlockolasok szamossaga nem eri el azt a merteket, hogy erdemes legyen kimozdulni az ugyfel megrendeli a telenortol, a telenor megrendeli a szerviztol, a szervizes osszepruntyogi a szamitogepen es lekeri a gyartotol, majd az unlock kodot elkuldi a Telenornak, az meg neked cimu posvanybol es ez tart egy hetig. Es mint mondva volt, gyartofuggo is a dolog, van ahol megvan pikkpakk, van ahol meg hetek. Ez van. Tessek elolvasni az aszf-ben, vagy az unlock soran kitoltott papirokon, hogy a szolgaltato idoben mit vallal erre a muveletre, es haz ezt tullepi, akkor jogos a panaszkodas. Az ugyfelszolgalatos meg persze szoban ne mondjon hulyesegeket (mar ha egyaltalan hulyeseget mondott, es mondjuk nem azt, hogy ez x nap alatt meg _szokott_ lenni. Most meg sajna nem szok, ez van) -
törölt tag
Sztem az utóbbi. Sajnos, gyakran tapasztalom, hogy a dilettantizmus csúcsait ostromolják. A legutóbbi szösszenet szerdán volt. Utazok ki, hívom az ÜFSZ -t, és mondom, hogy kérem a szokásos EU7M csomagomat. Erre közli az ember, hogy annak az akciónak vége, most 500MB -ot, meg mittudomén hány percet vehetek ötezerért. Mi vaaan??? Mondom neki, hogy nekem nem kellenek a percei, csak net. Várjak, utánanéz. Elég hosszasan nézelődött, majd közölte, hogy van egy 1GB -os roaming csomag, az EU7M. No comment.
-
DrBubo77
veterán
Azért ez nem egy gyakori dolog. Amikor én voltam a Telenor-nál intézni és próbálták kiszedni a zárat, a csajszi csodálkozott, hogy a vodás microsim belemegy a telenoros normál sim keretbe.
Szóval ilyen szinten kell elképzelni
Hébe-hóba találkoznal ilyennel.[ Szerkesztve ]
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest