Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SupaCow

aktív tag

válasz baktiz #12516 üzenetére

megprobalok mindenre valaszolni

kezdjuk ott hogy volt e mar rajtad whisker? Mert az egy eleg kicsi szemuveg. nekem volt, szerettem de eladtam mert nem takart tul jol.

1
    Edel optics kamu. Legalabbis volt aki hatalmasat szivott vele. De pl. a munkatarsam megkapta a marc jacobs optikai szemuveg keretet amit onnan rendelt. En nem kockaztatnek.

2
    A megbizhato rendelos oldalak megbizhatoak :DDD Pl az edigital megbizhato, persze ott nincs napszemuveg, edel opticsra biztos nem irnam be a kartyaszamom. Ha talalsz szemuveget vasarlasra eloszor mindig linkelj ide. Mert lehet valakinek epp van elado darabja es megkimeled magad a vasarlas prucedurajatol.

3
    Hamisitvany vagy sem?
    Erre is az a valaszom hogy linkelj ide. Sok sok ismertetojegye van a hamisitvanynak, amiket itt a nagy oregek vagnak fejbol. A logoutra koxxal irtunk egy cikket ami resyben erre is kiter.[link]

4
    Ebay
    Ide aZert nemi tapasztalat is kell. Olcso es eredeti? Linkelj, az eredetiseget biztosan meg tudjuk mondani, hogy olcso legyen az sokmindenen mulik. Elkapod e liciten, vagy e olyan turelmes hogy varj par napot hetet egy jobb ajanlatra? Vagy pedig keresel egyet azonnali megveteles opcioban es megveszed... rajtad mulik

Új hozzászólás Aktív témák