Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Köszi!
Origo igen, de csak írásbelin voltam.
Nem volt nehéz szerintem, de lentebb már leírtam az akkori tapasztalataimat. Annyira nem kell sietni szerintem, mert elég rá az idő bőven. Legalábbis én fél órával hamarabb végeztem és nem annyira kapkodtam, de ha tudom, hogy ilyen jó állok az idővel akkor jobban megfogalmazom a fordítást.
Én ebből csinálgattam meg pár mintavizsgát, szerintem ennek nehezebb volt a szövege, mint az éles vizsgáé. A szöveg alapján való kérdésválaszolgatásnál meg lehet hogy a kevesebb több, mert volt ahol tök sokat írtam és, utána láttam csak hogy 1-2 pontos a válasz, lehet azért vontak pár pontot tőlem.
Összességében korrektnek érzem a vizsgát, anno mikor egyetemi felvételi volt akkor TELC-en 3x is meghúztak írásbelin, igaz akkor kb negyed ennyire éreztem erősnek az angolomat. Vicc az, hogy azóta gyakorlatilag nem is tanultam a nyelvet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gumi és felni topik
- Revolut
- Milyen videókártyát?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest