- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Köszi!
Origo igen, de csak írásbelin voltam.
Nem volt nehéz szerintem, de lentebb már leírtam az akkori tapasztalataimat. Annyira nem kell sietni szerintem, mert elég rá az idő bőven. Legalábbis én fél órával hamarabb végeztem és nem annyira kapkodtam, de ha tudom, hogy ilyen jó állok az idővel akkor jobban megfogalmazom a fordítást.
Én ebből csinálgattam meg pár mintavizsgát, szerintem ennek nehezebb volt a szövege, mint az éles vizsgáé. A szöveg alapján való kérdésválaszolgatásnál meg lehet hogy a kevesebb több, mert volt ahol tök sokat írtam és, utána láttam csak hogy 1-2 pontos a válasz, lehet azért vontak pár pontot tőlem.
Összességében korrektnek érzem a vizsgát, anno mikor egyetemi felvételi volt akkor TELC-en 3x is meghúztak írásbelin, igaz akkor kb negyed ennyire éreztem erősnek az angolomat. Vicc az, hogy azóta gyakorlatilag nem is tanultam a nyelvet...
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- Hálózati / IP kamera
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB, akku: 100% (35 ciklus), garancia: 2026.10.12.
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar - Garancia - 0 ciklus
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest