Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mik-oca
tag
válasz Larry303 #8377 üzenetére
..rég jártam erre..
Szóval nekem volt D7k most D7100-as van. Nekem bejött a D7100-as, nem igazán tévesztett a fókusz, bár nálam a D7k-nak sem nagyon volt ilyen baja (nem volt 16-85VR meg 35/1,8 sem hozzá)
Sok D300-nál megszokott apróság, beállítási lehetőség viszont hiányzott a D7k-nál, amit a D7100-ba belepakoltak.(ez nekem fontos volt) Talán egy hangyányit jobb a 7100-as fogása..(kicsit mélyebb a markolat)
Egyébként gyors, pontos..ha téveszt, akkor inkább a Tamron 17-50.esen múlik, de ez nagyon ritka...
Szóval Én maradok egyenlőre a 7100-asnál..
A képminősége sincs semmi panaszom..@a D600-as témához: az olajcseppeken igazi megoldást csak a zár csere jelent, különben tisztítgatni kell..(van ismerős, aki használ D600,at és kicserélték a zárat miután már 5-6-szor vitte tisztítani)
Ha akkoriban nem lett volna ez a probléma, nekem D600-am lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs