- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
Erdei88 #26593 üzenetére
Ez tuti a szerver foglalat lesz.
Az asztali nem ezt kapja. Egyébként a 8 meg 12 magnak gondolom brutál ára lesz. Az alaplap sem lesz olcsó, gondolom sokrétegű kell a Quad Channel meg a 32 PCI-E miatt... Aztán ezt a 2011 lábat is "etetni" kell...
(#26605): 4.5GHz szerintem több mint elég. Legalábbis nekem.
(#26606): 2500K az érdekes. -
Toninho13
aktív tag
válasz
Erdei88 #26593 üzenetére
Hát ez még nem túl meggyőző...A techpoweup hiteles oldal, de valami kínai oldalra hivatkoznak.Ez egyelőre csak pletyka.
Én annyiért vettem a lapomat meg a procimat, mint amennyibe most az i7 2600K-s proci kerül.Energiagazdálkodással mostis 4gHz-en pötyög HT nélkül és max 70 fokos alapfeszültségen...Igazából i7-re is kb csak azért váltottam, mert jó áron volt és van RENDES multiGPU támogatás.
-
cut
aktív tag
válasz
Erdei88 #26593 üzenetére
Ez igy igaz. Akinek van pénze az cserélget... Én tők jól elvoltam a 775 el. 4 honapja cseréltem le i7 re...
A helyzet az, hogy szerintem semmi másrol nem szol az egész mint az üzletpolitika.
Az intelnek nagyon megy....a szekér... Annyival előlrébb járnak mint azt mi gondolnánk.. és ezeket a fejlesztéseket megprobálják eladni. Igaz nincs aki vagy ami beleszolna az üzletükbe.. ezért ugy csinálják ahogy nekik tetszik... Valjuk be az amd (cpu) terén már közel nincs ott a toppon..
Van itt valaki aki 1156 ra váltott? És ha van, akkor miért? Az 1156os (p55) lapok ujabb technologiával vannak egyes dolgokban felvértezve mint a 1366 sok. És nem sok embert tudok akinek ilyen van....
i3 i5 öt minek gyártják.... ??? A felesleget is el kell adni.....szerintem...Nekem ez a véleményem...
A 2011 es foglalat pedig jo kérdés.......üdv: Cut
ui: én most egy évig el vagyok a 6 maggal... majd aztán meglátjuk....
-
dime27
őstag
válasz
Erdei88 #26593 üzenetére
Engem igazság szerint ez azért nem tart vissza mert már a p55 vs x58 kategóriáknál is alig volt különbség az i7esek között és sztem p67 vs x68 között ez a különbség még kisebb lesz jah és ne feledkezzünk majd meg az árrol sem lehet drágább lesz bele egy proci mint a 980x!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- PlayStation 5
- Autós topik
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest