Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• szacsee

nagyúr

válasz Zájec #5308 üzenetére

Amikor mi vettük, akkor még oda volt írva, hogy CL7 nem? :F .... amúgy tök mindegy, mert cl9 szerintem.. :DDD

• ImI87

őstag

válasz Zájec #5308 üzenetére

háááát...... :U :U :U :U
    Komolyan tanácstalan lettem, a bőség zavara miatt. Van minimum 5 gyártó, és minden gyártónál 3-4 kit, ami szóbajöhet. És ami még lényeges, hogy papíron sokkal jobb kit-ek alig drágábbak, tehát kicsi a differencia. De azt már beláttam, hogy nem kell hajkurászni a nagy ram órajelet, egyrészt mert nincs érdemi haszna, másrészt mert az uncore miatt úgysem megvalósítható a dolog, mivel muszáj, hogy az uncore a ram duplája legyen. Végülis 24/7-re, teljesesen biztonságos fezekkel, mekkora uncore-t lehet elérni?
    (persze ha húzzuk a procit is, ami viszont alap. :) )

Ma szinte ez egész topikot átnéztem, és akad még pár dolog, ami nem egyértelmű. Ezekben a kérdésekben még felvilágosíthatnál . :R (nagyon köszönöm az edigi válaszokat is, csak légysz ne ilyen egyszavas válaszokat írj :B )
    - a fenti uncore kérdés
    - a QPI link. Ennek a nagysága mennyire lényeges? Mekkorára érdemes állítani? Akkar az muszáj, hogy ez meg az uncore duplája legyen? Ha ez így van, akkor "magas" bclk esetén a minimum x36 jöhet csak szóba, ugye?
    - a ram, uncore és qpi szorzók értékei egyesével állíthatóak a Giga lapokban, vagy csak a korábban linkelt Guide-ban szereplő értékek lehetnek?
    - a procinál akkor minden esetben, mind a 4 maggal működik az x21 szorzó? Korábban néztem v.mi ilyesmit, hogy ez csak egy mag esetén működik.......

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés