- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GReddy
tag
válasz
riperroy #21625 üzenetére
Egyrészt, mert gyárilag rosszul állítja be a memóriát a géped (Gigabyte X58 szokás) és próbálod TE IS, mint én kézzel beállítani a gyári 1800Mhz-t a memóriának. Elsőre ez nem megy. Ilyenkor jön a bios-frissítés (ezt nem írtad, melyik rev.) és azzal sem megy. Akkor elkezded kitalálni, hogy mennyin mennek valójában az 1800-as RAM-jaid.
ELSŐ kanyart árulom el, 1333Mhz mem, és HA LEHET, akkor a CPU szorzó (az enyém ugyanez, és NEM szorzólockos, gyári értékekkel megy 21x szorzón @2800Mhz) nem tudom, hogy ez csak az én szerencsém, vagy sok ilyen van, vagy mind ilyen. De nagyon állat.
Nekem ugyanezen lap memóriakezelésével van gondom, hogy az 1800-as Kingston HyperX nem megy, csak 1333Mhz-n. 1600-on már néha fagyi van. (DDR3? Kössz...) De mindegy, mert nekem a stabilitás fontosabb, mint az a pár MHz, és így nagyon csöndes, és kellőképpen gyors is.
U.i: Nem rossz, nem rossz, de kéne egy JÓ táp... (Szerencsédre van 10k -ért egy Chieftec Black Line-om, ha érdekel.)
Új hozzászólás Aktív témák
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest