- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
beteg
őstag
thx
ettől most erősen elgondolkoztam, hogy tényleg megvegyem-e az új platformot már 14.-én! Nagyon nem meggyőzőek ezek az eredmények!! Dual Chanel Triple Chanel között szinte semmi különbség nincs alapon, tuning nélkül, 3D06 ban még 3742MHz-en is jócskán elmarad a qx-em 4300MHz-es eredményétől, vagyis az i7-et is meg kell rángatni, hogy legalább utolérje a qx-et! És nincs is annyi tuning potenciál benne. (A qx meseszerűen elfut 4GHz-en.) Egyedül talán a pi eredménye elgondolkodtató, de ott meg már 4495MHz-en megy
Mind emellé még mindig csak 4 magos lesz a legkisebb proci.. Hááát, nem tudom! Engem nagyon nem győzött meg, sőt elkeserített.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Politika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Robot fűnyírók
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Fedora Linux
- További aktív témák...
- Ryzen7 7800X3D, Asus Tuf B650-E Wifi, GSkill Flare X5 2x16 Gb 6000Mhz Cl36. Bontatlan
- Intel Core i5-3470 Processzor 4 mag 4 szál 6M Cache, max 3.60 GHz
- Intel Core i7-4790 Processzor Socket 1150
- Intel Core i7 5930K
- Vadonatúj bontatlan Intel Celeron G1610 2.6 GHz LGA 1155 SR10K (2MB Cache, 2c/2t) processzor CPU
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest