- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
A tumi
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy van egy Philips 196V3LSB monitorom ami DVI kábellel van összekötve a számítógéppel(Sapphire 7770-es vga). 2éves a monitor és azóta nem folyamatosan de időnként elsötétül a kép pár másodpercre utána újra visszajön. Ezt "eljátsza" gyors egymás utánban 2X-5X akár 10X is aztán "megnyugszik". Van hogy hetekig, hónapokig nem jön elő ez a hiba de van hogy napi szinten csinálja és nem értem, hogy miért. Mostanában már naponta "villódzik". Van hogy 10 perc működés után de van hogy több órája be van kapcsolva és utána jön elő. Mi lehet a probléma?
-
A tumi
tag
Valaki esetleg tudna segíteni a feltett kérdésben?
-
A tumi
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy van egy Philips 196V3LSB monitorom ami DVI kábellel van összekötve a számítógéppel(Sapphire 7770-es vga). 2éves a monitor és azóta nem folyamatosan de időnként elsötétül a kép pár másodpercre utána újra visszajön. Ezt "eljátsza" gyors egymás utánban 2X-5X akár 10X is aztán "megnyugszik". Van hogy hetekig, hónapokig nem jön elő ez a hiba de van hogy napi szinten csinálja és nem értem, hogy miért. Mostanában már naponta "villódzik". Van hogy 10 perc működés után de van hogy több órája be van kapcsolva és utána jön elő. Mi lehet a probléma?
-
A tumi
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy van egy Philips 196V3LSB monitorom ami DVI kábellel van összekötve a számítógéppel(Sapphire 7770-es vga). Tavaly júniusba vettem a monitort és azóta nem folyamatosan de időnként elsötétül a kép pár másodpercre utána újra visszajön. Ezt "eljátsza" gyors egymás utánban 2X-5X aztán "megnyugszik". Van hogy hetekig, hónapokig nem jön elő ez a hiba de van hogy napi szinten csinálja és nem értem, hogy miért. Van hogy 10 perc működés után de van hogy több órája be van kapcsolva és utána jön elő. Mi lehet a probléma?
-
A tumi
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy van egy Philips 196V3LSB monitorom ami DVI kábellel van összekötve a számítógéppel(Sapphire 7770-es vga). Tavaly júniusba vettem a monitort és azóta nem folyamatosan de időnként elsötétül a kép pár másodpercre utána újra visszajön. Ezt "eljátsza" gyors egymás utánban 2X-5X aztán "megnyugszik". Van hogy hetekig, hónapokig nem jön elő ez a hiba de van hogy napi szinten csinálja és nem értem, hogy miért. Van hogy 10 perc működés után de van hogy több órája be van kapcsolva és utána jön elő. Mi lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Opel topik
- PlayStation 5
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS32DM700UUXEN) 4K SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27DG600SUXEN ) QD -OLED GAMER MONITOR ! UJ MODEL!
- SAMSUNG (LS27CG554EUXEN) 27" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!!
- 24" EIZO Full HD LED monitor, Több db + 2 év bolti Garancia + Számla!!!
- FÓLIÁS LG UltraGear 27GN800P-B IPS Monitor! 2560x1440 / 144Hz / 1ms / G-Sync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest