Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• YanezTTrain

tag

válasz ArthurShelby #5460 üzenetére

Nem mondanám, hogy kevésbé javítható. Mivel a digitális korszakban vagyunk a modellezéssel, így alkatrész minden mennyiségben és már millió egy gyártó van aki evvel foglalkozik. Árban nyilván odébb van egy digitális vezérlés, mint egy analóg, de valamit valamiért. Én részemről maradok a régi analóg darabjaimnál, bár sokszor ezek sem olcsóak lévén szó 40-50-60 éves vagy még öregebb Märklin gépekről. De mindenképpen a digié a jövő, Analóggal már csak az ilyen utolsó mohikánok foglalkoznak mint én. Gyakorlatilag ez is pont olyan modellvasút mint a többi, csak egy picit más. Idézhetném itt Gabent az Üvegtigrisből: " Ha mindenki kólát iszik, de Te Traubizol, akkor Te különbözöl. Ugyan azt a cukros löttyöt öntöd a beleidbe, mint Ők, de! Attól, hogy Te Traubit iszol, különbözöl. " Tréfát félretéve, jó az a cucc. A kék dekódert lehet nem nagyon fogják tudni megoldani, de a pirosakat biztosan a Medikernél. Egy időben ingyenesen frissítették a szoftverjét, vagy mijét annak a piros rendszernek. Lehet nálad is ilyen probléma van, egy frissítés után tökéletessé válhat a rendszered. Mondom ezt én, akinek lövése nincs az egész digitális hercehurcáról!

Új hozzászólás Aktív témák