Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• YanezTTrain

tag

válasz Batman2 #2741 üzenetére

Ötlet az van! Tőke már jóval kevesebb, az építéshez. De azért ezt az állomás részt összehozom, ehhez van kéznél minden ami kell. Tehát csak idő kérdése, hogy valami látható formát öltsön a dolog.
    A terep kialakításán gondolkodtam egy sort. Ahol a két rész találkozik, Az állomás asztalrész egy nagy marha tűzfalhoz csatlakozik. itt meg lehetne építeni egy a Déli-Pu. hídjához hasonlatos részt, egy utat átvezetni hídon a vasút felett. Először a hegyet akartam folytatni és alagúton keresztül vezetni a pályát, de pont a váltók kerülnének az alagútba, azokat viszont jobb hozzáférhetővé tenni. A híd alatt pegig hozzájuk fér az ember, ha javítani kell valamit.
    Később, ha a vad fantázia valóra válik és az L betűből U betű lesz, akkkor ott a sima egyvágányos pályát valóban egy alagúton át lehet továbbvezetni. Rá egy jó hosszú hídra. Közben újabb ötlet, hogy a híd miatt ne kelljen emelkedőt építeni. Az asztaldarab középső részét süllyesztem le!
    Mehetek majd megint OSB-t kunyerálni!

:DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD

Új hozzászólás Aktív témák