- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Hahó Urak!
A téma egy kicsit megállt, de számomra most igencsak érdekes, így kellene egy kis szakmai segítség from you.
Van 2 db 19"-os wide TFT-m és egy csodaszép 8800GTS-em. Most alkalmam nyílik venni egy analog "triple head 2 go"-t és felhívtam a Matroxot, hogy segítsenek. Egy pár dologban tudtak is, de valószínüleg nem a legalkalmasabb személyhez kerültem, így maradtak nyitott kérdések.
1.: Az analog és a digital változat között tényleg csak annyi a különbség, hogy d-sub vagy DVI kimenet van rajta?
2.: A szerkentyű maximális felbontása 3.840 x 1.024 (3 x 1.280 x 1.024). Ez kapásból nem jó nekem, mert ugye egy 16:10 monitoré 1.440 x 900. A hölgy erre azt mondta, hogy ilyenkor a cucc átvált 3 x 1.360 x 768-ra. A kérdés, hogy ez nem lesz gány (nudli) egy 19"-es monitoron?
3.: Tervezem, hogy veszek a monitorok helyett 20 vagy 22"-ost, na akkor ott mi lesz a felbontással? A monitor szélén lesz körbe egy rohadt nagy kihasználatlan rész?Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Cyberpunk 2077
- Opel topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) 12 hónap gar
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest